Šta je novo?

Logitech UltraX Slim keyboard

• Začetnik teme Začetnik teme H.U.D.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma ima bre juca sam video negde ali ne mogu da se setim gde ali je sigurno u centru jer nemam gde drugde da vidim🙂
Javljam ti ovde ako se setim ili ponovo naletim na istu🙂

A imas i fenomenalnu aluminijumsku tastaturu Zippy sa koje ja sad kucam🙂 u prodavnici hardvera u bivsoj Industriju kad se sidje dole...
ima sa i bez num. dela i kostaju cca. 2200...
Ova sa num. delom je wk 720

Prilozi

Poslednja izmena:
ja imam microsoft natural elite i stvarno ne mogu da zamislim sebe da kucam na tom krsu, ako bas ne moram... mislim ok da je na laptopu (a i to bolje imati docking station sa pravom tastaturom, misem i ekranom |>>)... e jedino sto lepo izgleda... mada opet bih potrazio neki ekvivalent moje u nekom space izdanju...

pa ako nisi probao, kako mozzesh da znash..
i ja nisam razmatrao ovu, dok nisam spustio ruke na nju; a moj davnashnji izbor za sva vremena je bila i ostala Amiga tastatura:d

pozdrav

Dobra je ta Zippy aluminijumska, ali igraj se malo na njoj pa cesh videti shta ce pocheti da se deshava. Pola dugmica krene da "shkripi". Takva jedna je stajala u KGBu nedelju dana i sjebala se. Logitech UltraX flat je po meni super reshenje, evo ja kuckam, igram se i suvishe na kompu i za sada sve savrsheno (imam je 3 meseca).

Koliko kontam to bi trebalo da bude emulacija laptop tastature... kucao sam podosta na ibm laptopovima, pa se ni njima nisam odusevio, a ibm laptopovi vaze sa lapove sa najboljim tastaturama inace...

tastature za commodore je pravio mitsumi.
ali nema njihovih tastatura kod nas vec 6-7 godina.
ja na starom racunaru imam jednu stara je 9 god. i i dalje je super, jedino sto ima din konektor, inace bih je koristio.

Ja sam za moju jednu staru uzimao din->ps/2 adapter... jos uvek je u funkciji, samo sam je dao devojci |]

danijel00 je napisao(la):
Ja sam za moju jednu staru uzimao din->ps/2 adapter... jos uvek je u funkciji, samo sam je dao devojci |]

pa jesi li uzeo taj PS/2 adapter... daj, pricaj nam malo vise o tome... :-devil-: :-devil-:

Nazad
Vrh Dno