Šta je novo?

Logitech UltraX premium

Tastatura je mekana na dodir, to jest tasteri su fini, nije glasna, izuzetno je udobna za rad. Evo upravo kucam sa te tastature. :) Slim je, lepo dizajnirana, udobna za rad, kvalitetna, sta ces vise... :) Mozes jedino da skupis jos para pa da uzmes apple slim keyboard. :D

Slazem se sa shax-om, imas je trenutno u dve varijante boja, jedna je srebrno-crna a druga tamnosivo-crna...i mogu ti reci da ova druga izgleda bolje i deluje kvalitetnije :D

Ako je uzmes imaces mali period navikavanja na kratak hod tastera ali se sa ovom tastaturom mnogo brzo kuca bas iz istog razloga.
LOGITECH_UltraX_Premium%20_3.jpg

3582.1.0.jpg

Poslednja izmena:
I ja ti preporucujem ovu drugu, zato sto se na ovoj srebrno crnoj (takvu ja imam) na mestu gde stoje dlanovi, izlizuje srebrna boja nakon oko 2 godine intenzivnog koriscenja. Ne vidi se uopste skoro, ali eto. Cisto kao napomena. :)

Svaka preporuka za UltraX. Ko voli Notebook-like tastature, nece pogresiti sa ovom!

Uzeo srebrnu prije cca godinu i po, ali sa širokim enterom. Crne nije tada bilo u ponudi. Za sad nikakvih problema.

Poslednja izmena:
Da prosirim malo: sta je po vama bolje, crna Logitech ultraX premium vs. Logitech Wave VS. Ocz Elixir???
Znaci i dalje isti kriterijumi, tisina na prvom mestu! :)

p.s. Znam da je ovo kao poredjenje baba i zaba ali me svejedno interesuje :) Mislim dao bih kesh ako mora, al ne bih da ga bacam ako ne mora ;)

Poslednja izmena:
Pa osnovna je razlika što je UltraX niskoprofilna, ostale nabrojene nisu.
Kakva tebi treba?

OCZ elixir ne moze da se meri sa ultraX, veruj mi, imao sam prvu i zamenio je drugom :D
Tih je logi nema sta da brines, e sad, wave je druga liga skroz...

E, da sam se malo strpio pa da sam kupio UltraX, nego sam morao da se zaletim kupim sledece sto mi je zapalo za oko.

Zasto je Logitech wave US skuplji od iste samo sa YU rsporedom skoro 10jura?:mad:

Zasto je Logitech wave US skuplji od iste samo sa YU rsporedom skoro 10jura?:mad:

Ako si te cene gledao na itsvet-u, onda verovatno zato sto su to cene za dve razlicite firme. Ako si gledao u jednoj firmi, onda mozda zato sto su nabavljali u razlicitim vremenima, pa shodno tome i razlicita cena.

Kakvi su utisci sa UltraX Logi tastaturom,u uzem izboru mi je za kupovinu pa me zanima kako ste zadovoljni sa njom?

Kakvi su utisci sa UltraX Logi tastaturom,u uzem izboru mi je za kupovinu pa me zanima kako ste zadovoljni sa njom?

Tastatura je mekana na dodir, to jest tasteri su fini, nije glasna, izuzetno je udobna za rad. Evo upravo kucam sa te tastature. :) Slim je, lepo dizajnirana, udobna za rad, kvalitetna, sta ces vise... :) Mozes jedino da skupis jos para pa da uzmes apple slim keyboard. :D

Svaka preporuka za UltraX. Ko voli Notebook-like tastature, nece pogresiti sa ovom!

Bacanje para. Zasto - objasnio sam ovde.

Apsolutno ne postoji mogucnost da me neko ubedi da ova tastatura valja kada sam ja promenio cak 3 komada i sve su neslavno zavrsile uz svakodnevno izrabljivanje.

Poslednja izmena:
slazem se sa kutijom,2 su mi riknule za pola godine,trecu sam uzeo i prodao,preso na dinovo :)

Meni za sada ova moja nije riknula, imam je više od godinu dana. A ima i garanciju još oko dve godine... :D Što se tiče kucanja i osećaja prilikom upotrebe sam prezadovoljan. Jedini problem je što su ljudi već navikli jeste to što mi se na nekim mestima izlizala ova siva plastika... To su mogli malo bolje da urade, kvari sveopšti utisak :(

Ja sam prezadovoljan. Imao sivu, izlizala se posle 3 godine koriscenja pa sam je zato zamenio. Pre par meseci uzeo crnu i kao nova je. Po meni jedino bolji izbor ko je ljubitelj slim tastatura je Logitech Illuminated flat tastatura, ali je ona dosta skuplja.

Dok sam koristio logitech ultrax, bio sam prezadovoljan (siva je bila u pitanju). Po mom misljenju jedna od kvalitetnijih (kada je izrada u pitanju) koje sam koristio. Sto se tice crkavanja, mogu samo povezati sa serijom koja je uvezena kod nas. Dan danas radi kao sat, ali je nasla novog vlasnika.....maznula mi je devojka :p , a ja sta cu, pa sam uzeo G15 v2 :) sa kojom sam takodje prezadovoljan....naravno, totalno druga prica u odnosu na ultax ;)

Ja nemam bas neko preterano veliko iskustvo sa tastaturama jer sam dosta dugo koristio neku staru tastaturu (jedno 10-ak godina), ali ova utraX premium mi se cini kao sasvim prosecna (koristim je oko godinu dana). Lepa je i zgodna za kucanje (navikne se na slim dizajn relativno brzo) ali ima i jedan banalan problem. Moguce je pritisnuti taster (naravno dovoljno da on "propadne") ali da slovo ne bude otkucano. Ne desava se mnogo cesto ali zna po nekad da iznervira.

ja imam pomenutu tastaturu vec tri godine,
dosta je presla, kucaju se maturski, diplomski, dokorski radovi itd...
ja sam zadovoljan i jos uvek je ista kao i prvog dana (kuc kuc kuc)
samo treba izbegavati te tastature sa nasim slovima jer one ne nisu ni za potapanje kupusa :D .

moja je kao na slici
logitech-ultrax-premium-keyboard-svart-oem.jpg

Ha, tražim nešto po netu, tj. da kupim još jednu ovakvu tastaturu i naletim na ovu temu.
Samo da prijavim da i dalje koristim istu tastaturu.
Radi kao i prvog dana, ja sam zeznuo Scroll Lock dugme, malo je spala boja sa leve strane i ispod space tastera.

Prilozi

• IMG_1965.JPEG
    IMG_1965.JPEG
    281.4 KB · Pregleda: 21
Nazad
Vrh Dno