Šta je novo?

Logitech Ultra X Premium

U Bel computersu.:) S obzirom da i ja planiram vec neko vreme da uzmem bash tu tastaturu (takodje sa US tasterima), bio sam pre par nedelja i nisu je imali, ali su rekli da ce je dobiti. Po najnovijem cenovniku dobili su je.:)
E da, Bel Computers se nalazi pored moje zgrade, sici cu malo kasnije da vidim da li je imaju pa javljam.;)

EDIT:
Tek sad videh da si iz Novog Sada. :p

EDIT2:
Ipak nema u Belu, josh nisu dobili. :p

Poslednja izmena:
Ono sto kod njihovih tastatura nikako da prihvatim je mali ENTER.
E sad, kod ovog modela bih rekao da nije mada kad se udje u image gallery taster je znacajno manji.

Sta je od ovoga tacno?

uh imaces muke brate, znaci otelio sam se dok nisam nasao takvu bez YU, enter kod US tast. je mali tu nema pomoci..
uzeo sam je u jednoj firmi u ns koja vise ne radi tako da ti nisam bas od pomoci

Imam tu tastaturu,US,ali nije mali Enter.Doduse imam je vec jako dugo,mozda se sad nesto promenilo.

Ja sami video tu US tastaturu u PC4U na Zelenjaku pre neki dan...

Ako se ne snađeš, pošalji mi PM, imam još par komada sa US rasporedom. I da, mali je enter.

kada se naviknes Enter uopste nije mali, a naviknes se odmah. to apsolutno nije problem. ne bih se vracao ni na jednu klasicnu tastaturu posle ove flat. neverovatno je kako je udobna...

Nazad
Vrh Dno