Šta je novo?

Logitech s3-30 OEM

• Začetnik teme julio
  • Datum pokretanja
J

julio

Guest
Ima li neko bilo kakve reci hvale/pokude za ovaj 2.1 sistem. Cena mu je u poslednjih par meseci znacajno pala sa 35e na 25e. Isplati li se uzeti ovako nesto s' obzirom na specifikacije, sateliti 2x1.5 w + subwoofer 7 w, u koje nisam bas 100% siguran ili je mozda bolja varijanta dodati par eura visa za Altec Lansing AVS300, ili mozda neko ima da mi predlozi nesto trece. Inace nemam naviku da suvise glasno slusam muziku sa kompjutera, za to koristim HIFI, mnogo vecu prednost dajem kvalitetnom i cistom zvuku.
Kao poslednja, proverena, alternativa je AL ATP3. Znam da su ovi zvucnici za klasu iznad ali vredi li dati skoro duplo vise za njih sa mojim potrebama.

cisto moje iskustvo

imam 2.1 sistem LABTECH (ili sa ili bez "H")...elem, neznam bas tacnu oznaku, ali su se prodavali po IPS radnjama, crveno crna kutija
zvucnici su jako dobri, ali zato izgledaju do jaja!!! crni, drveni subwoofer i par satelita jako kvalitetnih (teskih) plasticnih...
tada je to bilo 2150din, neznam koliko je sada, ali vredi ih pogledati...i da to je prvi put da sam se vise odusevio necim uzivo nego na slikama na kutiji

Prema mom iskustvu sa jeftinim Logitech-ovim zvučnicima (tj. ex Labtec), ne bi smelo da bude problema sa njima, dok već za Altec Lansing ispod 50 € to ne važi.

Lep sistem i vredi svoje cene.

Nazad
Vrh Dno