Šta je novo?

Logitech RX300

SaleAch

Slavan
Učlanjen(a)
03.07.2005
Poena
310
Kakav je mis Logitech RX300? Hteo bih za misa da izdvojim 15-ak evra, nisam neki igrac, mada volim ponekad da odigram neku pucacinu. Jel' ovaj mis dovoljno dobar za tako nesto?

Bolji jer scroller možeš da mrdaš levo-desno, što ume nekad da bude od pomoći (browseri, Excel...), a verovatno je i optika malo modernija, nisam siguran.

Pošto dolaze u OEM varijanti, na kutiju od 10 komada ide 1 ili 2 CD-a sa drajverima, tako da ne bude za svakoga, ali možeš pitati tu gde budeš kupovao da ti daju ili narežu CD sa poslednjim drajverima, a možeš ih i skinuti sa Logitechovog sajta.

Mis je odlican, narocito za te pare (1100 din.), nikakvih problema nema u igrama, scroll levo-desno ne radi sa default drajverima, a meni to nije ni tako bitno. Jedino mi bas taj tockic deluje malo krhko.

vectorman je napisao(la):
Pošto dolaze u OEM varijanti, na kutiju od 10 komada ide 1 ili 2 CD-a sa drajverima, tako da ne bude za svakoga, ali možeš pitati tu gde budeš kupovao da ti daju ili narežu CD sa poslednjim drajverima, a možeš ih i skinuti sa Logitechovog sajta.

Ostavi link molim te ka drajverima sa sajta. Ja nisam uspeo tamo da nađem drajver koji ga prepoznaje kako bi trebalo da bude. Nisam uspeo da nađem adekvatan drajver ni na third party sajtovima.

to nije drajver vec program za Logitech tastature i miseve

i, sloodno stavi noviju verziju

Nazad
Vrh Dno