Šta je novo?

Logitech Precision - problem

• Začetnik teme Začetnik teme aco036
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

aco036

Cenjen
Učlanjen(a)
11.01.2010
Poena
159
Dzojstik, mislim da ne moram navoditi koji je u pitanju, je radio godinu dana bez problema, sada kada ga ubacim, PC ga prepozna kao USB uredjaj, on radi par sekundi i onda nestane sa liste "Game Controllers", ali PC ga i dalje vidi kao ispravan USB uredjaj. Moze li se srediti ikako ili da ga recikliram?

Probao na drugom kompu? Mozda ti je samo driver nesto zabagovao.

Da, probao sam, ista stvar. Dzojstik nema drajver, XP ga prepoznaje bez problema.

Gamepad ima driver, samo je on sastavni deo Windowsa. Kako god, ako zeza i na drugom kompu onda je sam gamepad otisao dovraga.

Verovatno je do njega, samo mi nije jasno sta je na njemu moglo da ode, svi dugmici rade ok, nije ni do kabla, sto mi se cesto desavalo sa drugim dzojsticima.

Da li ga igre prepoznaju?

Pa da, za taj kratak period dokad ga i win prepoznaje, posle toga nestaje, ali i dalje postoji kao USB uredjaj.

Pa nista,probaj na nekom drugom kompu,ja imam 2 precisiona i imam jos par drugara sa istim gamepad-om i nikakvih problema nema i bas mi cudno da tvoj ne radi...

edit: vec si probao,izvini!

Poslednja izmena:
Najverovatnije crkava gamepad..Sta ces, desava se i najboljima 🙂 Ja imam isti takav Logitech i super mi radi vec 2 godine..

Nazad
Vrh Dno