Šta je novo?

Logitech popust

• Začetnik teme Začetnik teme loco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

loco

Čuven
Učlanjen(a)
26.02.2003
Poena
619
Jedno pitanjce. U pyramidu mi je prodavacica rekla da se popust od 35% na miseve i tastature dobija ako doneses bilo koju tastaturu ili misa, a ako doneses logitecha ucestvujes i u nagradnoj igri. Medjutim, neki ljudi su mi rekli da me prodavacica nije dobro informisala i da popust vazi samo ako doneses starog logitecha.
Dali neko zna, koja je varijanta istinita?

istinita je varijanta da možeš doneti bilo kog miša i bilo koju tastaturu da bi ostvario popust od 35%,sa logitech-om učestvuješ i u nagradnoj igri......mada sad već imaš mx310 za 25€.

loco je napisao(la):
Jedno pitanjce. U pyramidu mi je prodavacica rekla da se popust od 35% na miseve i tastature dobija ako doneses bilo koju tastaturu ili misa, a ako doneses logitecha ucestvujes i u nagradnoj igri. Medjutim, neki ljudi su mi rekli da me prodavacica nije dobro informisala i da popust vazi samo ako doneses starog logitecha.

Imas objasnjenje u vezi toga na sajtu www.compland.co.yu/logitech/wanted

loco je napisao(la):

Mozes donijeti BILO KOG misa, ja sam uzeo MX310 (dao Mitsumi-a 😛 ), bude negdje oko 25e,
mada neki prodaju i ovako za 25e, izgleda da oni vec ukljucuju popust :wave:

Poslednja izmena:
Logitech organizuje promotivnu ponudu i nagradnu igru koja traje od 1 marta 2004. do 1 maja 2004. Donesite vašeg starog miša ili tastaturu (bilo kog proizvođača!) i biće vam omogućeno da kupite Logitech MX310 optički miš ili Internet Navigator Keyboard SE tastaturu sa YU tasterima sa čak 35% popusta u odnosu na normalnu cenu.
E, ovo mi se ne svidja! Hocu US! :wall:

loco je napisao(la):
E, ovo mi se ne svidja! Hocu US! :wall:

E vidis nazalost ni ja zbog toga nisam uzeo tastaturu. Steta jer je stvaano odlicna, pogotovu u onoj crnoj varijanti je bash cool.

Probao sam je, perfektna je, ugodna za rad, lepa na oko (posebno crna SE), a odusevio sam se okruglim potenciometrom za volume!!! sjajno!
Ma, ima da je uzmem, pa nek ide zivot. Ako me i bude smarala poklonicu je nekom 😉
Jedina stvar koja mi nije jasna: Zasto US verzija kosta 35€, a YU 39€????? Aj dont gedit!

Uff nju merkam vec dugo, pa kolko onda izadje sa popustom ...

jel nude neku natural tastaturu? 😉

imam neku matoru, pa reko neka i ona uradi nesto pametno 🙂

poz

BodyRemover je napisao(la):
jel nude neku natural tastaturu? 😉
MX310 optički miš ili Internet Navigator Keyboard SE tastaturu
Pazario sam je ipak juce (sa popustom 1950din), pa ako neko ima US verziju, a menjao bi se nak se javi na PM ili [email protected]
Inace, uzeo sam sa ComputerLand-ovog sajta spisak prodavnica koje su ukljucene u akciju i krenuo redom. U 3 su se pravili ludi (ko? Sta? Kakva akcija?), u 2 su mi rekli da nemaju al ce dobiti za nedelju dana (kad se zavrsi akcija!!!), u jednoj su mi rekli da se ne bave time (???) i tek u sestoj sam uspeo! Srbija! 😀

Poenta je u tome da vecina tih prodavnica ucestvuje SAMO u nagradnoj igri za najstarijeg misa, a ne u popustu!

Npr. u BP-u u NSu je MX310 i bez ikakvog popusta 26€. Pa ne mogu i na to da daju 35% popusta!

Evo uzeh danas tastaturu. Prezadovoljan sam. Konačno dobra tastatura sa YU slovima. Moja dosadašnja Cherry G80-1000 iz 1990. odlazi u zasluženu penziju i služiće kao backup.

Ivo, koju si tastaturu uzeo? Da li je USB ili PS2?
Ja se razmisljam da uzmem Logitech UltraX ali pre desetak dana ih nije bilo u complandu... kakav je taj Internet Navigator Keyboard SE?

JOBAH je napisao(la):
Ivo, koju si tastaturu uzeo? Da li je USB ili PS2?
Ja se razmisljam da uzmem Logitech UltraX ali pre desetak dana ih nije bilo u complandu... kakav je taj Internet Navigator Keyboard SE?

Uzeo sam i USB i PS/2 :d. Tastatura je naravno USB, ali stiže sa PS/2 adapterom.
Kakav je? Pa ne znam šta da ti kažem. Kao i sve današnje tastature nije ni blizu tastaturi koju sam do sada koristio (vidi gore). Za današnje uslove, može se reći da je vrlo dobra, možda malo "meka" za moj ukus. Meni pod prstima deluje prijatnije nego neki MS modeli koje sam (doduše zaista kratko) isprobavao. Tasteri sa dodatnim funkcijama nisu baš najsrećnije koncipirani, ali je to možda malo i stvar navike. Ono što smatram velikom manom su drajveri. Po defaultu ne možeš da isključiš/uključiš računar sa tastature. Postoji samo taster USER koji radi (po meni potpuno beskorisni) Switch User i taj taster se ne može programirati. Pazi, najmanji problem mi je da neki drugi taster isprogramiram za ShutDown, ali mi je totalno van pameti da ga nigde nema po defautu. Takođe mi ne radi povratak iz StandBy režima (kod mene na ploči CTRL+F1), dal zbog Logitechovih funkcijiskih tastera (programibilni, a pritiskom na taster F-Lock prelaze u klasične F1-F12) ili zbog USB veze još uvek nisam utvrdio. Takođe mi je glupo što u startu neki od tih tastera nemaju Cut, Copy i Paiste funkciju, ali to se može srediti.
To su mi neki prvi utisci, naborojao sam ti odmah par po meni loših ali generalno tastatura mi se sviđa, prijatno je raditi na njoj, a iskreno rečeno, najvažnije mi je bilo što ima YU slova a što je zaista retkost među kvalitetnim tastaturama na domaćem tržištu (a iz cele ove akcije Complanada izgleda mi da će ih biti još manje 🙁 )

Jovo prijatelju to ti je to, generalni utisak nakon prvih 24h je pozitivan.

Poslednja izmena:
Uzeo sam danas tastaturu... generalni utisak je pozitivan... verovatno bi bila jos bolja da je "Razlomljena" ili da ima zakosene tastere kao A4Tech... Jedino veelikoo razocarenje je sto ne podrzava Mozillu ni Mozillu FireFox... tako da ne radi ni jedan shortcut za internet... dobra strana je sto radi winamp sa spec. tasterima.

JOBAH je napisao(la):
Uzeo sam danas tastaturu... generalni utisak je pozitivan... verovatno bi bila jos bolja da je "Razlomljena" ili da ima zakosene tastere kao A4Tech... Jedino veelikoo razocarenje je sto ne podrzava Mozillu ni Mozillu FireFox... tako da ne radi ni jedan shortcut za internet... dobra strana je sto radi winamp sa spec. tasterima.

Obavezno skini nove iTouch drajvere. Nisam siguran da će ti rešiti problem sa browserom, ali su bolji od onih koji stižu uz tastaturu.

Posto je neko vec spomenuo da li je neko koristio ovu ultraX posto je mnogo dobra na slici?

ivo.r je napisao(la):
Takođe mi ne radi povratak iz StandBy režima (kod mene na ploči CTRL+F1), dal zbog Logitechovih funkcijiskih tastera (programibilni, a pritiskom na taster F-Lock prelaze u klasične F1-F12) ili zbog USB veze još uvek nisam utvrdio.

Ah, sad sam se setio zašto sam je ipak vratio na PS/2! :d Ni meni nije hteo računar da se budi preko tastature, kad je povezana na USB.

Jedina velika glupost kod drajvera jeste ta što se "F-Lock" ne može podesiti tako da bude u startu uključen. To jest, da po defaultu budu aktivni klasični funkcijski tasteri, a ne one Logitechove gluposti. Posle svakog restarta ili buđenja računara nemaš funkcijske tastere. Ovo ume da izludi čoveka u igrama.

I meni se dopada UltraX ali su rasprodate sve u ComputerLandu i imaju veliku manu, bar za mene, jer Mikica nije uvezao varijantu koja ima i USB...
@Balsa: i meni je bezveze sto F tasteri ne rade kada se bootuje sistem vec mora da ih aktiviras...
@Ivo: u medjuvremenu sam skinuo nov softver (iTouch 2.2) ali ne vidim nikakvu razliku...

Izvini, ali moram da pitam: Za koj' ce ti USB tastatura? 🙂
I ako ti treba za Laptop, onda uzmes PS/2 tastaturu i USB misa.
Ne kontam, uopste!

p.s. Ja imam veliki manjak USB portova!

Delija, nemam PS2 na lapu... mora da bude zakacen na port replikator da bih koristio ps2 tastaturu... a inace, i ja na desktopu koristim PS2...

Cudno, na cimerovom ima 1 PS/2!

pa imam i ja PS2 interfejs ali na samom lapu nema konektora (?!)

Koji laptop je u pitanju?
Iskreno, "igrao" sam se sa najvise 5 laptopova i svi su imali PS/2, sto u principu ne znaci nista, ali mi je ipak malo cudno!

Jel nosio neko nekog mnogo matorog misa za nagradnu igru??? Ajde hvalite se...

kad sam odneo svog prodavačica mi reče da je neki tip doneo 10god. starog logija.....

JOBAH je napisao(la):
he... hoces da procenis svoje shanse 🙂)
Recimo da si u pravu... Bez zezanja pisite da znam koliko starog misa da trazim da odnesem,mozda dobijem nesto...

Nazad
Vrh Dno