Šta je novo?

Logitech MX620

• Začetnik teme Začetnik teme Slaven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Slaven

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
620
Planiram si uzeti nekog glodara, vjerovatno bezicnog, i ovaj mi je zapao za oko. Koristio sam mx510, sluzio me perfektno, sad sam na nekom kuglasu iz proslog milenija 😀 sa 2 tastera.

Bilo kakvi komentari ce mi dobro doci koji se odnose na ovog misa. Mane/prednosti, kakav je u igrama, koliki mu je domet...

btw
evo sad mi drug posla mail iz kanade, pa postoji mogucnost da mi on donese mis, a da otkazem rezevaciju ovde u bl?
medjutim, gledam tamo je VX revolution jeftiniji, kosta oko 80$, i vise mi se svidja, pa ne znam je l' on po velicini odgovara samo notebookovima?

ajd malo savjeta plz i oko tog revolutina, on ce uskoro nazad, pa da vidim sta mi je ciniti 🙂

btw
evo sad mi drug posla mail iz kanade, pa postoji mogucnost da mi on donese mis, a da otkazem rezevaciju ovde u bl?
medjutim, gledam tamo je VX revolution jeftiniji, kosta oko 80$, i vise mi se svidja, pa ne znam je l' on po velicini odgovara samo notebookovima?

ajd malo savjeta plz i oko tog revolutina, on ce uskoro nazad, pa da vidim sta mi je ciniti 🙂

Kupio sam burazeru MX Revolution, a sebi sam uzeo MX1000. Iako je jeftiniji, vise mi se svidja MX1000. Ima ergonomicniji oblik, a i tockic sa strane kod revolutiona mi ne znaci apsolutno nista. Jedino sto je bolje kod revolution-a - baterija. Kod ovog MX1000 mi prilicno kratko traje.

Drugar ima neki model MX 6xx (nisam siguran koji je model), stim sto njegov model koristi klasicne punjive baterije, sto je, cini mi se, daleko bolja varijanta (a cini mi se i jeftinija).
Sto se tice VX serije, modeli su ok, ali su ipak premali. Probao sam (ne da sam ih nesto bog_zna_sta testirao, ali sam radio sa njima po sat vremena otprilike) VX Revolution i VX Nano. Ako imas malu, sitnu, mrsavu ruku, jos moze i da prodje, ali realno....nije to to. Ja sam se proletos zeznuo kada mi je crkao stari zicani mis iz 19.veka. Tada sam kupio NX60 misa. Tek kada sam ga doneo kuci - uvideo sam zapravo da sam uzeo misa za laptop, odnosno da moja saka (koja uopste nije velika, ali imam duge, lopovske prste) nema sanse da se navikne na tog misica. Uzas.

Dakle, bud oprezan sa misevima koji su dizajnirani za laptop.

Nazad
Vrh Dno