Šta je novo?

Logitech mx510/wave problem?!

orckristeg

Slavan
Učlanjen(a)
11.09.2005
Poena
375
Poz ljudi!
Skoro sam se nesto navukao malo na wow, i obzirom da nesto mlatim po battlegroundovima, skontao sam da bas i ne mogu da se pohvatam na tastaturi sa svim spellovima, obzirom da sam skoro uzeo tastaturu pa bas i nisam navikao, ali mi je zato palo na pamet da isprogramiram tastere na misu za neke spellove :) Genijalno ha? xD
Elem problem nastaje instalacijom softvera koji se zove set point, logitechov naravno, skinuo sam najnoviju verziju i to. Hteo sam da isprogramiram tastere tako da mi rade odredjene operacije ali samo u wow-u. Nekako sam uspeo da skontao i namestim da to shljaka, ali isto tako program pamti komande i u OS-u. Znaci back i ff dugmici na misu ne rade funkciju koju bi trebalo, nego onu iz wow-a. Citao sam po netu pokusavajuci da skontam da li mogu da napravim samo profil za wow, znaci da program sam skonta da kad upalim igru u njoj primenjuje ta setovanja, ali nailazim na problem, tipa hocu na back tasteru da mu dodelim neki keystroke assignement i onda mi zamraci (ne moze da se klikne) application specific settings, sto kontam da je za odredjivanje programa na koji se odnosi taj asajment :S Mozda i gresim ali to je neko moje logicno razmisljanje.
Da li neko ima predstavu kako preko SetPointa da napravim profil za lupam nekoliko igara ili je to nemoguce? Citao sam nesto i nasao neka druga alternativna resenja, ali mi je bez veze da drzim 15 programa za misha, ako vec moze u ovom originalnom :)
Hvala unapred! :type::wave:

nvm problem resen, postoji sve to u samoj igri, nisu ljudi iz blizzarda ludi ;)

Nazad
Vrh Dno