Šta je novo?

Logitech MX500

• Začetnik teme Začetnik teme bibby
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Gde se kod nas moze pribaviti sem u CompLandu i posto?

Knez Mihajlova, knjizara u bivsem British Council-u, mislim da je to sad Plato, mada ima neke veze i sa PCC-om. Mislim da sam ga video i u ostalim Plato-ovim prodavnicama, na Terazijama i ona "stara" kod fakulteta, bivsi CD-klub. Zatim bilo ga je i u prodavnici Adacom-a, u Kneza Milosa u Domu Inz. i Tehn. Zatim ima jedna mala radnja koja drzi mnogo Logitech-ovih stvari na Trgu N.Pasica uvucena pored prodavnice Trend ili kako se vec sad zove ona sa sportskom opremom...uff, valjda je dosta 🙂

Cenu ne znam, posto sam ja trazio i gledao MX700, u Plato-ovim prodavnicama je cena doticnom pred N.G. pala sa dosta preko 7000 na 6050 otprilike, zbog poreza - verovatno je i 500 adekvatno pojeftinio.

Amone poslao sam ti na meil, onaj sa Bibby😉

drapin je napisao(la):
Cenu ne znam, posto sam ja trazio i gledao MX700, u Plato-ovim prodavnicama je cena doticnom pred N.G. pala sa dosta preko 7000 na 6050 otprilike, zbog poreza - verovatno je i 500 adekvatno pojeftinio.

Covek, mozda nisam upucen ali mi se to cini kao opako dranje. Ako se dobro secam cena za mx700 je bila oko 70-ak evra. 6050din je skoro celih 100 evra.

leksa je napisao(la):
Covek, mozda nisam upucen ali mi se to cini kao opako dranje. Ako se dobro secam cena za mx700 je bila oko 70-ak evra. 6050din je skoro celih 100 evra.

Pa ako hoćeš da pazariš u Knezu, pa da te svi vide kako iz knjižare izlaziš sa Logitech MX700 onda moraš to zadovoljstvo i da doplatiš 😛

leksa je napisao(la):
Jeste oko 70€...ali dilerska 🙂 - pa sad ko se koliko ugradi. Ja ga barem nikad nigde nisam video za ispod 90-ak...Uostalom MX500 je oko 55-65€, a MX700 mora da bude barem 40-50% skuplji.

Inace, mora se ipak pohvaliti Plato sto su ekspresno snizili sve cene odmah po ukidanju poreza, mozda nisu dovoljno, ali ipak jesu za razliku od nekih drugih...

Nije da reklamiram coveka al ajde 😛 pitajte Gedzu meni je dao stvarno dobru cenu za MX500

drapin je napisao(la):
Jeste oko 70€...ali dilerska 🙂 - pa sad ko se koliko ugradi. Ja ga barem nikad nigde nisam video za ispod 90-ak...Uostalom MX500 je oko 55-65€, a MX700 mora da bude barem 40-50% skuplji.

Inace, mora se ipak pohvaliti Plato sto su ekspresno snizili sve cene odmah po ukidanju poreza, mozda nisu dovoljno, ali ipak jesu za razliku od nekih drugih...

MX700 je oko 80€, a MX500 oko 55€...

delimir je napisao(la):
MX700 je oko 80€, a MX500 oko 55€...

Dilerske cene:
MX700 71E
MX500 47E.

Dakle, ispod toga ga je nemoguce nabaviti.

Stoga, kao realne MP cene kapiram ove sto je Delimir naveo, mada treba ocekivati i malcice vislje.
U svakom slucaju, preko 90E za MX700 i 60 za MX500 ne treba dati.

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Dilerske cene:
MX700 71E
MX500 47E.

Dakle, ispod toga ga je nemoguce nabaviti.

Stoga, kao realne MP cene kapiram ove sto je Delimir naveo, mada treba ocekivati i malcice vislje.
U svakom slucaju, preko 90E za MX700 i 60 za MX500 ne treba dati.

Pozdrav!

A jel moze neko da ga nabavi po toj dilerskoj ceni? (zaintresovan)

Nazad
Vrh Dno