Šta je novo?

Logitech MX400 - scroll tockic, pitanje

Serbianboss

Slavan
Učlanjen(a)
07.01.2005
Poena
360
Pozdrav svima,

kupio sam danas ovaj mis i sve radi ali me zanima jedno. Naime kada skrulujem(vrtim tekst) na dole radi ok, medjutim kada skrulujem na gore(ka monitoru) cuje se neki bezveze zvuk tog tockica. Mislim sve radi ok, samo kada skrulujem na gore cuje se taj bezveze zvuk tockica(ne znam bas kako najbolje da objasnim). Da li neko ima taj efekat prilikom skrulovanja na MX400

Evo upravo isprobavam... ne primećujem neku značajniju razliku (2-3 meseca star miš). Daj mu malo fore da se razradi, možda je do toga... :)

nekako kad se skruluje na gore(ka monitora) kao da skripi, ispusti neki iritirajuci zvuk taj tockic.Nekako je bucan.Znaci u pitanju je tockic a ne zujanje iz misa.

Poslednja izmena:
Ja imam pomenuti mish, nema nikakvog zvuka, skrol taster radi odlicno. Mnogo sam zadovoljan. ,)

Reklamirao sam mis, medjutim rekli su mi da moram da odnesem u Logitech servis negde na adresu autoput 22. Tacnije nemaju ni adresu nego samo taj autoput 22. Da li je to ovlasceni servis logitecha kod nas? Kao kontakt telefon postoji samo mobilni koji je nedostupan.

Eto kupih logitech miska gde mu zeza scrool taster i covek ne moze posteno da reklamira misa.

Ne bih javno rekao koja je firma u pitanju, doduse odneli bi oni misa na reklamaciju ali to moze da potraje nedeljama(tako su rekli). U svakom slucaju icicu licno u servis pa cu da vidim sta ce da bude.

i sta je na kraju bilo? imam i ja taj mis ali nemam taj problem

Vrh Dno