Šta je novo?

Logitech mx1000 los kvalitet izrade

I meni je,posle je pocela i sa desnog.

scroll koji se posle 3 godine chuje kao traktor kad ga okrenem...

Pogledaj ovde na forumu, cini mi se da je neko modovao MX1000 i izvadio mu taj zupcanik koji se cuje. Tako da je dobio necujni scroll.

Cini mi se da je animaN uradio taj mod i da se posle tog scroll vise ne cuje,)

Zahvaljujem useru Arko986 na pokusaju da reklamiramo mx-a.
Odgovor uvoznika je bio da ostecenje ne podleze garanciji. Tako da se ne nadaju svi koji imaju sl. problem. Ovo sam predpostavljao ali sada imam i potvrdu.
Zahvaljujem i useru Omnik od koga sam takodje dobio slican odgovor.
Buduci kupci ovog parceta hardware-a pazite i ocekujte da se nesto ovako dogodi.

I ja sam jedan od (srecnih) vlasnika ovog mishonje. U kuci se pored njega koriste MX revolution i VX nano (na burazerovom desktop-u i notebook-u), starom sam za rodjendan uzeo mx620.

Moze da prica ko sta hoce, MX1000 je kewa. Toliko sam odusevljen ovim mishonjom da ne mogu da opishem. Isti koristim vec nekih 10 meseci. Nigde se nije ogulio...i tek sad sam (citajuci ove redove) konstatovao da mu se tasteri oko tockica klimaju/ljuljaju blago. Mislim...nije problem, ne smeta mi, ali me nervira.

Eh...neznanje je majka! :d

I ja sam jedan od (srecnih) vlasnika ovog mishonje. U kuci se pored njega koriste MX revolution i VX nano (na burazerovom desktop-u i notebook-u), starom sam za rodjendan uzeo mx620.

Moze da prica ko sta hoce, MX1000 je kewa. Toliko sam odusevljen ovim mishonjom da ne mogu da opishem. Isti koristim vec nekih 10 meseci. Nigde se nije ogulio...i tek sad sam (citajuci ove redove) konstatovao da mu se tasteri oko tockica klimaju/ljuljaju blago. Mislim...nije problem, ne smeta mi, ali me nervira.

Eh...neznanje je majka! :d

Skroz se slazem...ali sam jos zadovoljniji od tebe,)...meni nista ne smeta,mis je perfektan.

Ma nema boljeg misha trenutno... sto je tuga za nas potrosace jer MX1000 na trzistu je previse dugo da je jos mis no.1... treba nam nesto jos bolje i novije... bio bi red... :)

Sta bih samo dao da naprave MX1000 u zicanoj varijanti.
Definitivno mis numero uno trenutno :).

Nazad
Vrh Dno