Šta je novo?

LOGITECH mx revolution

LiMun

Cenjen
Učlanjen(a)
07.02.2011
Poena
151
Pozdrav ljudi desava mi se nesto cudno s ovim mx revolutionom kad ga stavim na punjac svetli crvena led lampica izgleda da je baterija crkla da li neko moze da mi kaze gde mogu da kupim bateriju za njega hvala vam u napred!!! :)))

Osim ako je problem u kontaktu između miša i punjača (proveri), verovatno je bateriji i celom mišonju došao kraj... Koliko je meni poznato, baterija nije zamenljiva mada ne isključujem da nešto može da se nabudži... otvori miša i vidi kakva je baterija, pa podeli to iskustvo sa nama.

:) logitech mx revolution legendarni problem , nece da puni batt i prijavljuje da je na kraju radnog veka .
Ako si u mogucnosti, otvori misa,izvadi bateriju , vrati bateriju i problem resen.
Negde baguju jednostavno potrebno je da im se izbrise memorija za ciklus batt.
Pozdrav

Imaju unutra kontakti u lezistu baterije, i tu zna da zeza, kao sto kolega rece izvadi i vrati (da dobije kontakt) i vrlo vjerovatno ce da proradi, meni se to desili prije godinu dana pa sam usput zamijenio i lijevi taster, a od logititecha sam dobio komplet teflonskih papucica (zalio se da su originalne brzo otisle, a ja ih gulio da otvorim, cak sam im i sliku slao pa mi poslali nove).

yup, kratkotrajni mis :D

imao sam jedan, i kad kliknem levi taster, one prijavi 2 klika, i tako 2-3 puta u 10 pokusaja...i baterija postaje jako losa, kontakt se gubi na bazi itd itd....jako los mis...cirka godinu dana mozes da ga koristis kako treba, posle toga..kupi pravi mis :D

uzmi lepo medicinski benzin malo stavis na stapic za usi istrljas na misu one kontakte i na punjacu isto ima da radi ;)

Ljudi danas sam ga odneo u servis videce sta je nzm stvarno sta da radim hwala vam ako neko ima neki predlog neka se javi :)))

E, nekada je Logitech bio sinonim kvaliteta, bar kada su periferije u pitanju!

Poslednja izmena:
yup, kratkotrajni mis :D

imao sam jedan, i kad kliknem levi taster, one prijavi 2 klika, i tako 2-3 puta u 10 pokusaja...i baterija postaje jako losa, kontakt se gubi na bazi itd itd....jako los mis...cirka godinu dana mozes da ga koristis kako treba, posle toga..kupi pravi mis :D

Meni evo MX revolution radi bez problema već oko 3.5 godine, svaki dan po 3-4 sata u proseku. Bateriju punim na oko 7-10 dana. Jedina mana mu je da prijemnik ne sme biti na dalje od metar inače miš "poskakuje" - ja ga držim na USB produžnom na oko 50cm od miša.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno