Šta je novo?

Logitech MX 700

Lucas je napisao(la):
Jel mi se ucinilo il si reko da bi ovo bilo idealno ?!

Meni upravo tako izgleda. Oduševio sam se kad sam video sliku.

Re: Ode 2 sata rada..puk'o frizirani 2k, sad mogu da pevam,&

p.s. evo pokusaja u attachu ... [/B][/QUOTE]

Jes' vala pegla :) A cime se ovde okrece scrool ? Ja sam nekako izasao iz sveta miseva cim postoji ovako nesto...

To shto smo svi navikli na ovakve miseve je jenda stvar. Siguran sam da je ovaj mis na slici izuzetno opustajuc. Ja i do dan danas nisam nasao misa koji mi je bolje lezao u ruci od starog Cordlessa koji je licio na kupu... e to je bio mis. Steta sto nije imao scroll, nebih ga menjao nizasta, pa i ako je malko lagovao. E jednini koji mu se malkice priblizio je MS Explorer3.0.

!

Mx 700 je isti kao mx 500,samo naravno,bezicni je i ima sveltiju sivu boju...a i cena se razlikuje :)

Ne znam kako se vama cini, ali meni se cini da je 7-8h autonomije koju pruza MX700 malo... Mozda ja visim mnogo na kompu, ali ne bih voleo da mi se sa misem od 90e desi da usred noci nece da se krece kursor...

delimir je napisao(la):
Ne znam kako se vama cini, ali meni se cini da je 7-8h autonomije koju pruza MX700 malo... Mozda ja visim mnogo na kompu, ali ne bih voleo da mi se sa misem od 90e desi da usred noci nece da se krece kursor...

Pa ne visis valjda 8 sati bez prestanka na kompu?! mislim to je cak i za mene mnogo!! A on se od potpuno praznog do potpuno punog napuni za 3-4h znaci 1h punjenja = 2h rada
Pa kad pravis pauze a ti ga ostavis na punjac i za 2h vec imas 4 cuke za izivljavanje...
Po meni nije malo, ali jeste da za 90jura moglo malo vise

Vrh Dno