Šta je novo?

Logitech MX 700

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Je li se neko susreo uyivo sa Logitech'ovim najnovim i najjacim pacovom MX700, ja sam ga video u iylogu i vrlo perveryno iygleda, cordless, precision, rechargable batterz, punjac kao kod mobilnih i sl, ali ya tricavih 100e. Da li se to isplati

ja imam mx500 i nepostoji bolji mish koji sam drzao u ruci a probao sam bukvalno SVE ! (inteli1.0,3.0,razer boomslang,dual optical,sve cordless od logitech-a,...mx300... znaci SVE i ovaj mi je NAJ NAJ !!!!

Video i probao. Izuzetno perverzno, osecaj, izgled, kvalitet.
Takodje, po mom kriterijumu je savrseko precizan i sto je bitnije nisam primetio kasnjenje koje se standardno "dobija" sa ostalim cordless modelima.

Pozdrav!

Iako volim MS miseve, moram da priznam da su me MX500 i MX700 odusevili... Pogotovo MX700 koji iako ima bezicnu radio vezu, ne kasni i ne desavaju se preskakanja kao kod MS bezicnog 3.0... Jos je i punjac tu pa ne morate misliti o baterijama. Kada bude kostao oko 50 evra, nece biti boljeg misha na trzistu.. Ipak, za 38 evra - MS intelliexplorer 3.0 je killer... mada mislim da MX500 ima bolju zavrsnu obradu...

Najjaci pacovi trenutno, nije bas da nema kasnjenja sa bezicnim modelom, koje je probao i mx500 i mx700 zna o cemu pricam.

po meni nema razlike... ponekad se desi, ali vrlo retko i to je do mouse ware-a...

Goxy je napisao(la):
Je li se neko susreo uyivo sa Logitech'ovim najnovim i najjacim pacovom MX700, ja sam ga video u iylogu i vrlo perveryno iygleda, cordless, precision, rechargable batterz, punjac kao kod mobilnih i sl, ali ya tricavih 100e. Da li se to isplati

Mis je lep i dobar ali ne vredi te pare, osim ako ih nemas za bacanje. Sto rece Max najbolji odnos kvalitet cena trenutno je MS Intelliexplorer 3.0.

MX700

Ipak me vasi postovi nisu bas ubedili. Ja sam ga ipak kupio i odusevio se nevidjeno. Great piece of work bz Logitech. Sto se kasnjenja tice, nisam bas picajyla pa da ga bodem u desetinke, ako ga uopste oma a risiver i mis mi stoje na raylicitim mestima i ne samo da se ne vide nego nisu ni parvolinijski postavljeni a iymedju njih ima par dobrih prepreka.;)

jaksa je napisao(la):
kad tako pobrlja pa zelis da ispravis, ima malo dugme edit, editujes vec objavljen post , u roku od 30 min
pozdrav:wave;
Ma ovako ima više postova :)...

hehe da da mx500 je najaci mis bas,a mx700 je isti ko mx500 isti izgled i sve samo sto je bezicni i ima punjac za baterije :)korisno za kucnu upotrebu ali ako planiras za igranje kupi mx500 mx700 malo kasni kao i svi ostali cordless misevi
pozdrav

MX700 ne kasni... Gedza mi je ispricao, a ja sam u neverici isprobao, doduse na kratko, i zaista nije preskakao...

Neznam koji su kriterijumi za to.. Ali da mi baterija ne traje malo prekratko???

pa svaki corless kasni malo samo mozda je to kod mx700 slabije izrazava
pozdrav

Ok, ali te baterije stvarno traju prekratko, 7-8 sati koliko pisu da traju je dosta malo... A i ko ce se setiti da svaki pu kad ugasi komp ubaci misha u punjach...

Re: MX700

Goxy je napisao(la):
Ipak me vasi postovi nisu bas ubedili. Ja sam ga ipak kupio i odusevio se nevidjeno. Great piece of work bz Logitech. Sto se kasnjenja tice, nisam bas picajyla pa da ga bodem u desetinke, ako ga uopste oma a risiver i mis mi stoje na raylicitim mestima i ne samo da se ne vide nego nisu ni parvolinijski postavljeni a iymedju njih ima par dobrih prepreka.;)

A koliko si se isprsio za pacova?
Ipak mi se cini da je preskup, i da ne vredi tih novaca...

pa da mx700 je malo skup mislim ko ce da da 90 evra za misa mislim da je isplatljivljije i bolje uzeti mx500

IronSERB je napisao(la):
pa da mx700 je malo skup mislim ko ce da da 90 evra za misa mislim da je isplatljivljije i bolje uzeti mx500

MX700 - 94.5 €
MX500 - 64.5 €

Cene iz Complandovog cenovinika (Cena+PP)

IronSERB je napisao(la):
hehe da da mx500 je najaci mis bas,a mx700 je isti ko mx500 isti izgled i sve samo sto je bezicni i ima punjac za baterije :)korisno za kucnu upotrebu ali ako planiras za igranje kupi mx500 mx700 malo kasni kao i svi ostali cordless misevi
pozdrav

Kolko kosta MX 500? edit: tek sam sad video... :(

BodyRemover je napisao(la):
Ok, ali te baterije stvarno traju prekratko, 7-8 sati koliko pisu da traju je dosta malo... A i ko ce se setiti da svaki pu kad ugasi komp ubaci misha u punjach...

A to ti je bas cim :mad: , uostalom kolko ti to radis za kompom (ne radis vise od 7-8 sati bez prestanka, a mis se od praznog skroz napuni za nekih 3-do 4 sata...

Pozdrav!

Ako bude bio bolji od ovog Dual Optical-a što ga imam - svaka čast. Sinoć sam baš nešto cepidlačio u AutoCAD-u, ako sa MX700 budem uspeo to isto onda ću ga proglasiti za valjanog.

Lucas je napisao(la):
Kako on lezi u ruci (u odnosu na Logitech MX500?)

Odlicno lezi, bez ikakvih zamerki, sjajan mis sa odlicnom optikom. Jedino nije za levake. :p

Da imam 90e koji mi ne trebaju uzeo bih ga odmah, ipak bezicni mis je nesto sto je poslednja rec tehnologije :) a posto nemam para koje mi ne trebaju dobvoljan mi je i A4 i pojma nemam o kojem vi kasnjenju pricate :)

PS

Max kad ces da mi vratis 180 dinara FX

Organic je napisao(la):
ja imam mx500 i nepostoji bolji mish koji sam drzao u ruci a probao sam bukvalno SVE ! (inteli1.0,3.0,razer boomslang,dual optical,sve cordless od logitech-a,...mx300... znaci SVE i ovaj mi je NAJ NAJ !!!!

Jos kad bi neko izdao nesto tako revolucionarno i za nas koji koristimo trackball :-(

Aca je napisao(la):
Odlicno lezi, bez ikakvih zamerki, sjajan mis sa odlicnom optikom. Jedino nije za levake. :p

Ne za levake, vec za levoruke :)
Eto ja mogu da koristim samo ove unisex :) modele, ne mogu da verujem da tako ozbiljna firma kao Logitech moze da zanemari 5% ljudske populacije (ili nas mozda ima i vise...)

Alexandar je napisao(la):
Ne za levake, vec za levoruke :)

To je bila *******cija, namerno sam tako napisao, izvinjavam se ako sam nekoga uvredio. :)

Ode 2 sata rada..puk'o frizirani 2k, sad mogu da pevam,&quot

Dosta se prica o egronomiji, "dobrom lezanju u ruci" itd. a da se previdja jedna vrlo bitna stvar, da svi navedeni misevi, iako pri dodiru izazivaju osecaj prijatnosti, nisu odgovarajući čovekoj ruci !

Ono sto karakterise ove miševe bih nazvao sekundarnom anatomskom podudarnošću tj. težnji da se svi oni modeluju po uzoru na veličinu, oblik i reljefnost naše šake tačnije dlana. Ono sto se previdja jesu prirodni uglovi pod kojima se naši ekstremiteti zglobe, a to su najpravilniji i najbenigniji polozaji pri kojima zglobovi trpe najmanji pritisak i tenziju. Uglovi pod kojima miševi odstupaju od paralele sa podlogom su preostri da bi cinili neko dobro, sem navedene "prijatnosti", dok cete prave posledice osetiti nakon više godina (ne verujem da se neko intenyivno druzio sa mišem duze od 7-8 godina). Ovakav položaj bi bio uporediv sa polozajem monitora levo ili desno od polozaja koji inače zauzima, jasno je kakve bi posledice vrat snosio...

p.s. evo pokusaja u attachu ...

Re: Ode 2 sata rada..puk'o frizirani 2k, sad mogu da pevam,&

EagleOne je napisao(la):
p.s. evo pokusaja u attachu ...

Pa ovo je k'o pegla! :D

Jel mi se ucinilo il si reko da bi ovo bilo idealno ?! :confused:
Nesto kao dzojstick?

Nazad
Vrh Dno