Šta je novo?

Logitech MX 700 Optical Cordless

T|T|A|\|

Čuven
Učlanjen(a)
18.09.2002
Poena
619
Hteo bih da kupim Logitech MX 700 (bezicni-opticki),misa a zanima me da li kod njega postoji zaostajanje signala izmedju prijemnika i misa!?Vazno mi je da ono ne bude zato sto bih sa misem igrao "okretne" igre kao npr CS!?

Inace mi se ovaj mis baaaas dopao jer se punjac za baterije takodje dobija uz "pacova" :D

svaki bezichni mish ima 'lag' tako da ti se to za CS uopshte ne isplati...shto se mene tiche ne isplati se ni bilo koji optichki, jer kuglica rula :D

!

Jeesch ga onda kad je takav...samo mx 500 bi pomogao...

Uzmi MX 700 i uzivaj....Enyway kolko traje kad se jednom napuni???

driver je napisao(la):
svaki bezichni mish ima 'lag' tako da ti se to za CS uopshte ne isplati...shto se mene tiche ne isplati se ni bilo koji optichki, jer kuglica rula :D
Sto jes' jes' :>

Ono probao sam njih mali milion i uvek sam se vratio na kuglicu :)

kao sto rekoshe man i guru
NE isplati se uzimati bezicnog misha za igre...ako oces da se dzekiras kad ti dodje neko na gajbu pa da muljas misem sa 5 metara onda ga uzmi...inace mx500 ili neki od starih favorita

znaci Azda The Great preporucuje MX 500 ili IE 3.0 ili Dual :)...Uz dobru podlogu + 20 jevreja i bog;)

hehe tako nesto...

ovo je klasika tako da nema potrebe muciti se sa egzotikom :p

Samo me zanima jedna stvar da li je bolji Dual Optical od MX 500 ili nije ...Dual ima 2 senzora od po 800dpi a kolko ima MX 500?

!

i mene isto,ali nemogu da se odlucim koja su od ova dva lepsa :)!!NIKAKO!Mx ima cak 8 dugmica (ovo neki smatraju problemom) dok ovaj 4!Cenu mu neznam a izgleda da je bolji od Duala iako ovaj ima 2x800 dpi.Idi na logitechov sajt pa pogledaj...

Ja sad imam Duala pa se razmisljam dal da uzmem ovog MX 500... to sto ima 8 dugmica je prednost(bar za mene) ali me isto tako zanima preciznost izmedju ova dva...

!

Oni kazu da je precizniji od duala zato sto ima neku novu Technique e sad...

Ja imam Dual Optical vec 6 meseci i zadovoljan sam. U stvari to je najbolji mis koji sam ikada probao.

Ako bas hoces Logitech, qpi MX500, stvarno lijep i dobar mishich :) Ali i sqp... 55 evrosa ako se ne varam... Ja bih ti preporucio MS intelli 3.0, preciza, comfortable, bolje radi na losoj podlozi od Dual Opticala(koji BTW ne radi na obicnoj "kartonskoj" podlozi za misha!!! - damn it works on every surface :)). MS rula :)

pozdrav

Ma mnooogooo je skup ovaj Logitech MX500 cak 49,99 USD

A jel zna neko gde i za kolko kod nas imaju da se kupe ovi misevi? MX500 je izgleda bolji izbor ali MX700 izgleda MOCNOOO
evo i maila ako necete da bude reklama za firme
[email protected]

Vrh Dno