Šta je novo?

Logitech mouse & keyboard za gejmera...?

diab10

Slavan
Učlanjen(a)
28.12.2004
Poena
319
Pozdrav, dakle komponente za gejmera, sve ne bi trebalo preci neku cifru od 50-60 evra. :d

Evo nasao sam nesto sto bi moglo doci u obzir za miseve...mx500, mx510, mx518, izmedju prvog i zadnjeg razlika u cijeni je skoro duplo veca, a kvalitet?

preporuka za MX510, a sto se tice tastature, potrazi neku koja podrzava pritiskanje vise od tri tastera istovremeno. Ako si gejmer, ovo ce ti vrlo brzo zasmetati ;)

Za misa ipak bolje logitech G5 ili Razor Diamondback,mada po pitanju dostupnosti kod nas je verovatnije da ces naci prvi...

G5 je nekih 70+e,a Razer-a ima takodje u ponudi.MX500 se vise ne proizvodi(vise od godinu dana).Ako si mislio i mis i tast za 60e,tesko ces to uklopiti z ate pare.Moze neki MX310 u kesici za nekih 25e i ostalo za tast.

Moj predlog je Logitech G5 i Logitech UltraX tastatura. Sve zajedno izmedju 90 i 100 Eu u zavisnosti u kojoj radnji kupis. Mislim da je to best buy ali moras da se isprsis za jos malo love.

Ultra X je extra tastatura.Apsolutna preporuka.
Dugmici su perfektni za kucanje i za svakodnevni rad na racunaru, ali nije za igranje.Moje misljenje.

UltraX je vrh tastatura. I to sam uzeo USB varijantu. Znam da je do skoro bila aktuelna samo za PS/2 port. Ma i za igrice je ok..Makar meni..Nemam nikakvih problema sto se toga tice. Apsolutno svaka preporuka:)

BozicBata je napisao(la):
UltraX je vrh tastatura. I to sam uzeo USB varijantu. Znam da je do skoro bila aktuelna samo za PS/2 port. Ma i za igrice je ok..Makar meni..Nemam nikakvih problema sto se toga tice. Apsolutno svaka preporuka:)

Postoji li problem sa pritiskanjem vise od 3 tastera istovremeno i kod nje?

Nazad
Vrh Dno