Šta je novo?

Logitech M510 moguci problem

Zuba1970

Znamenit
Učlanjen(a)
08.12.2011
Poena
1,465
Moja oprema  
Mobilni telefon
iPhone 13 Mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kupio sam M510 misa i K270 tastaturu. Sa tastaturom sam prezadovoljan ali sa misem nisam. Skinuo sam najnoviji software za njega jer imam W8. Medjutim I dalje mi ponekad koci kada ga pomeram na ekranu. Sta moze da bude problem ? Morao sam da koristim produzni USB kabl da bi prepoznao onaj mali USB(nano) koji se koristi za konekciju jer mi je kuciste u HI-FI polici pa mi se nalazi iza ledja. I taj deo bi isao ka zidu. Baterije su Duracell.
Napominjem da nikad ranije nisam koristio bezucne periferije. A predhodni mis je bio Logitech RX1000.

Poslednja izmena:
I dalje imam problem sa kocenjem kursora po ekranu kad radim sa misem. Razmisljam mozda da uzmem produzni USB kabl sa pojacivacem(zbog duzine kabla) a da na njega dodam jos jedan produzni USB kabl pa zatim USB hub pa da mi Unifaying receiver bude maltene ispod monitora.
Iskreno ovo mi vec ide na zivce.
Ispade skuplja dara nego mera sa ovim bezicnim periferijama.

Poslednja izmena:
da li preporucujes tog misa za laptop ili ne i ako nije problem da ga malo opises i da li ti pravi probleme rooter wifi, mislim da li se kose.

Ja mislim da je mis velik za laptop. Imam desktop ali bih verovatno i u slucaju laptopa njega koristio. Ja sam namerno isao na veceg jer mi nekako odgovara. Jer kao sto sam napisao vec sam imao jednog veceg RX1000. Mislim da mi router ne pravi problem jer je na drugoj strani police u kojoj se nalazi i komp.
Evo da ne ureknem kako sam drugacije postavio produzni USB iz kompa sa Unifaying receiverom ne koci kursor.
Crn, sa strane presvucen sivim slojem gume. Koji je sa rupicama pretpostavljam protiv klizanja. Ono sto mi malo smeta ako izuzmemo ove probleme oko wirelles veze je ponekad skripuckanje(ako to nekom smeta) kad koristim levi ili desni taster. Inace meni se dopada kako mi lezi u ruci. Nisam neki "gorstak" sa saketinom. A ko ti nesto znaci velicina rukavice M ili nekad L.:)
http://www.hellas.rs/index.php?action=opis&q=8354
a evo i ispod M310 njegove velicine
http://forums.logitech.com/t5/Mice-...now-M500-M310-or-M510-mouse-sizes/td-p/961505
Nadam se da sam ti bar malo pomogao.

Poslednja izmena:
Mis mi treba za zensku osobu za laptop razmislja se izmedju M510 i M705 zato sam te pitao, hvala ti na odgovoru.

Nazad
Vrh Dno