Šta je novo?

Logitech Harmony - Koji?

• Začetnik teme Začetnik teme radax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

radax

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
20
Želeo bih da kupim univerzalni daljinski koji bi me rešio hrpe plastike na stolu dnevne sobe... i naravno razmišljam o Logitech Harmony daljincima (za druge i ne znam da postoje...)

Po ceni me najviše interesuju modeli 525 i 555 (cene su im 70 i 95 EUR)...
Tražio sam po netu karakteristike i ne mogu da ukapiram u čemu je razlika (osim u izgledu)... Dajte mi argumente "za" i "protiv".

...ili možda vredi dati još malo i ići na neki skuplji model sa kolor ekranom?

525 tj. jeftiniji pošto razlika nije vredna 25€.

Kupio sam 525... Utisci su mi podeljeni...

Namestio sam TV, DVD i Receiver, ali nisam uspeo da namestim klimu... Tadiran kog imam je verovatno neka "specijalna" kineska verzija za naše tržište, tako da ga nema na internetu...
Interesantno je da kad sam ušao u Learning mode i pokušao daljinski da naučim komandama sa originalnog daljinskog, program je zablokirao i morao sam da ga ubijem. Sve u svemu nije uspeo da pročita originalni daljinski (možda je frekvencija na kojoj radi izvan opsega Harmony-a).

Pored ovih zamerki daljinski radi odlično (možda me malo nervira sporost - kao da dugme koje pritisnem ostaje pritisnuto tj. šalje signal 1 sekundu i u tom periodu ne reaguje na sledeće dugme)... ali zato ima veoma jak signal i funkcioniše iz svih uglova.
Sviđaju mi se Activities... Sve odradi umesto vas - upali TV, prebaci na AV, upali DVD, upali receiver, prebaci na odgovarajući ulaz i pusti PLAY... baš lepo - a i funkcioniše...

Idem da pokušavam da namestim klimu (probaću sa definicijama za neke Kineze).

cheers

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno