Šta je novo?

Logitech G9 vs G5

madness99

Slavan
Učlanjen(a)
06.03.2006
Poena
319
Ovako nisam neki narociti gamer al volim ponekad da pogiram neku dobru igricu:p.Dvoumim se izmedju ova dva misa,sta mi savetujete koji da uzmem na osnovu vasih iskustava?

G5 i G9 su potpuno razlicitog oblika. Vidi koji ti vise odgovara ruci pa taj i kupi. Mislim da je G5 nesto duzi od G9.
Evo i slika, nadam se da ce pomoci. U svakom slucaju za koji god se odlucis neces pogrjesiti.

Poslednja izmena:
MX Revolution je za*eban mis,
imao sam prilike da radim sa njim,
precizan, brz, ne bira podlogu, pregrst podesavanja i dugmica,
nazalost nemam ga.

gamerski misevi su ipak sa kablom :D Ja imam mx510 vec 3 godine i kad ga budem mjenjao, zamjenicu ga sa G5. G9 mi je nekako "kratak". Imam tanke a duge lopovske prste :D:D

Poslednja izmena:
99% uzimam MX Revoulution ipak mi on nekako najbolji zbog oblika za ruku itd,e sad mi treba savet sta mislite o Logitech DiNovo paketu sa MX1000 dal je bolje to uzeti ili posebno?

ja licno nemam bas lijepa iskustva sa bezicnim misevima. Tako da od njih bjezim ko djavo od krsta. Mada taj revolution izgleda opako. Ali opet sve zavisi sta tebi odgovara. Ja sam imao priliku da pazarim G9 ali kad sam ga konacno vidio, skontao sam da mi je mali. mx5** serija i G5 mi najvise odgovaraju. Nemoj da se zaletis pa da kupis nesto za sta ce se kasnije ispostavit da ti ne odgovara. Probaj par tih modela pa vidi sta ti bolje lezi. Ja sam imao priliku da probam Razer black adder i mogu reci da je mis jako dobar. Moja ruka nije velika narocito ali su prsti dugi i potanki (zenska ruka:D) i najbolje mi lezi G5.

Poslednja izmena:
ne pricaj napamet. :wave:

lool, pa kraci je od G5 i MX5** najmanje za 1cm (bar u mojoj ruci tako izgleda). A meni je i G5 knap. Znam ja sta pricam, G9 mi ne godi nikako. Kraci je i siri od G5.

@madness99 - nek te posluzi duzi perdiod:)

Poslednja izmena:
lool, pa kraci je od G5 i MX5** najmanje za 1cm (bar u mojoj ruci tako izgleda). A meni je i G5 knap. Znam ja sta pricam, G9 mi ne godi nikako. Kraci je i siri od G5.

@madness99 - nek te posluzi duzi perdiod:)

jesi li ga drzao u ruci uopste, tj, jesi li se igrao s njim?

Ne govorim ti ovo za dzabe, G9 mi lezi extra u ruci, a kada sam opet uzeo mx500, osecaj je bio duplo bedniji neko kad drzim G9. I ja imam ogromnu shaku.:wave:

danas sam probao i G5 i G9 i nekako mi je MX revolution najbolji.

@Vule utisci su odlicni pogotovo na dobroj podlozi,eh da trenutno ga koristim na laptopu a nisamhteoda instaliram set point pa ne radi scorll sa strane.

jesi li ga drzao u ruci uopste, tj, jesi li se igrao s njim?

Ne govorim ti ovo za dzabe, G9 mi lezi extra u ruci, a kada sam opet uzeo mx500, osecaj je bio duplo bedniji neko kad drzim G9. I ja imam ogromnu shaku.:wave:

Da probao sam ga na kratko. Ja nemam bas toliko veliku saku (imam poduzu usku saku ali duge i tanke prste, kao u neke zene:() I G9 mi je presirok a nije mi dovoljno dug. Nekako mi je zdepast. Mnogo ljepsi osjecaj imam sa G5. Al opet to sve zavisi od covjeka do covjeka. G9 jeste vrh sto govori i njegova cijena, ali ja bih prije uzeo G5.

Poslednja izmena:
OK, ja htedoh da pomognem samo pri izboru ;)

btw, poceo sam da menjam brzine na misu u toku same igre po potrebi: 1. za snajp, 2. za automate :D

Ja sam se nalozio na G5 blue edition, medjutim ovaj moj MX radi vec 3 godine i nece da crkne:D Prvo sam htio G9 ali mi ocigledno treba malo vise privikavanja na njega. Koliko koristim ovaj moj MX510 (prije njega sam imao mx500) izgleda da mi je ruka poprimila njegov oblik:d. Mada su mi G9 i revolution po izgledu najmocniji pacovi:)

Vrh Dno