qpih ja misha pre neki dan bratu za rodjendan, a sebi g15 (staru) nisam hteo da cekam novu jer mi sve svetli plavo, a ima i manje g tastera, i ekran nije pokretan... ne znam sta imate protiv g tastatura, ovo su ubedljivo najbolje gamerske tastature na svetu.... milioni ljudi sirom sveta tako kazu, a i ja nikad nisam imao bolju tastaturu... displej je odlican, solidne rezolucije, i sasvim upotrebljiv u razne svrhe... pozadinsko osvetljenje je odlicno, i konacno mogu da koristim tastaturu bez problema u potpunom mraku... extra stvar su i ova dva dodatna usb prikljucka na njoj...
sto se misha tice, odlican je... razmisljao sam i sebi da uzmem jedan, ali mi se ipak vishe svidja razer copperhead koji sad koristim.... ovaj g9 je mom bratu zamenio razer diamondback, i on je prezadovoljan... izuzetno lepa stvar kod mishica je sto skrol tockic ima dva moda rada: sa i bez otpora prilikom skrolovanja... o preciznosti necu da govorim, ona je na visokom nivou, a i tegovi su naravno tu, kao i jos jedna dodatna maska za igre, koja je hrapava, za razliku od ove glatke koja je za svakodnevni rad... a sto nekima smeta sto g9 ima 3200dpi, sta bi rekli za novi razer lachasis, koji je direktna konkurencija ovom g9, i ima 4000dpi...