Kompjuteraš
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.11.2005
- Poena
- 319
Uuumm..Desni?Mish izgleda interesantno (svidja mi se veliki levi taster, ne znam zasto)
[situacija] Zaglavi ti se igra a ne mozesh da pozovesh task menager, pozovesh ga preko displeja i ugasish proces [situacija] npr za toBigJoe je napisao(la):Mislim postavlja se pitanje cemu uopste displej na tastaturi???
[situacija] Zaglavi ti se igra a ne mozesh da pozovesh task menager, pozovesh ga preko displeja i ugasish proces [situacija] npr za to, mada generalno gledano meni se svidja pozadinsko osvetljenje najvishe...
Ako se zaglavi, nece raditi ni na tastaturi... G15 koristi kao i G11 USB vezu, samo joj u driveru radi jos jedan proces. E sad ako se zaglavi task cisto sumnjam da ces uspeti da pozoves taj proces :wave:
[situacija] igras omiljenu igru i u tom trenutku ti stize msn msg na koju treba odmah da odgovoris. Pritisnes lepo REPLY dugmence i otkucas poruku na G15 ekrancicu i onda nastavis igruMislim postavlja se pitanje cemu uopste displej na tastaturi???
tishina bre!U al ti poredjenje![]()
tishina bre!Znam ja da je tebi ona tastatura od prije 10 god (chicony) vrj vrjova
![]()
Ergonomija po mjeri E.T.-a :dNije Chicony nego A4Tech, i to ergonomska!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari