Šta je novo?

Logitech G9 miš (3200dpi) i prepravljena G15 tastatura

Kompjuteraš

Slavan
Učlanjen(a)
15.11.2005
Poena
319
logitech-unveils-new-g9-gaming-mouse-and-revamped-g15-keyboard-20070801041802613.jpg

logitech-unveils-new-g9-gaming-mouse-and-revamped-g15-keyboard-20070801041753660.jpg

http://gear.ign.com/articles/810/810015p1.html

Kako da bude na trzistu kad je launch u septembru???

Mish izgleda interesantno (svidja mi se veliki levi taster, ne znam zasto :) )
Uuumm..Desni? :)
Elem, i meni se svidja, ali, nemam bash naviku da drzhim samo otisak prsta na tasteru, vetj ono, opushteno, ceo prst da spustim.. a ovaj ima ove +/- osetljive na dodir, ne znam kako ovo funkcionishe...?

samo trecina G yastera je ostala?? Ipak mi se vise svidja moja G15 :D

G9, must have :)

Ne znam zasto bi G 9 bio " must have " ... i ovi sa 2000 DPI imaju previse neupotrebljivih DPI :trust:

Iskustvo sa G 5 mi govori bas suprotno ... MX serija rules :eyebrows:

Ah da ... svidja mi se ova nova G 15 :smash:

Poslednja izmena od urednika:
I meni

Oni wowerski dodaci su jedina stvar koja me odvratila od kupovine g15.

Svidja mi se tastatura skroz, mogao bih da se pocastim kad stigne kod nas... A mis je :vomit:

Tastatura zaista izgleda fenomenalno. POsle one ogromne G15 ova mi deluje kao.. mmm

Po cemu je ova nova tast bolja od G11 kad ima premalo dodatnih tastera, a zar to nije upravo smisao ovih tastatura ? :trust:

u odnosu na g11 ima ekran :d

Ne vidim cemu nova gejmerska tastatura koja ima tri puta manje G tastera. Mozda zato sto ima novi fensi displej... Mislim postavlja se pitanje cemu uopste displej na tastaturi??? Valjda sam iz tog razloga i kupio G11 :)

Mis mi deluje je OK, next gen je nekako ovako kockast. Ali opet ako bih menjao MX1000 kupio bih RAZER :D Mislim da je RAZER sa only gamer misevima ipak ispred logijeve G serije :)

BigJoe je napisao(la):
Mislim postavlja se pitanje cemu uopste displej na tastaturi???
[situacija] Zaglavi ti se igra a ne mozesh da pozovesh task menager, pozovesh ga preko displeja i ugasish proces [situacija] npr za to ;), mada generalno gledano meni se svidja pozadinsko osvetljenje najvishe...

Poslednja izmena:
[situacija] Zaglavi ti se igra a ne mozesh da pozovesh task menager, pozovesh ga preko displeja i ugasish proces [situacija] npr za to ;), mada generalno gledano meni se svidja pozadinsko osvetljenje najvishe...

Ako se zaglavi, nece raditi ni na tastaturi... G15 koristi kao i G11 USB vezu, samo joj u driveru radi jos jedan proces. E sad ako se zaglavi task cisto sumnjam da ces uspeti da pozoves taj proces :wave:

Ako se zaglavi, nece raditi ni na tastaturi... G15 koristi kao i G11 USB vezu, samo joj u driveru radi jos jedan proces. E sad ako se zaglavi task cisto sumnjam da ces uspeti da pozoves taj proces :wave:

Nisi me razumeo ;), nemozesh da pozovesh task jer ti reciomo igra ne dozvoljava ali preko tastature mozesh ;)

Meni tastatura deluje kao najgori plastikaner. Ne uliva mnogo poverenja a i plasim se da nije bas najudobnija za duzi rad.
I btw, zasto mis mora da izgleda tako retardirano? :D Jel to u modi? :)

Tastatura deluje lepo,uza je od prethodne i vidi se da je poradjeno na funkcionalnosti display-a,jedina mana cje biti ako ne bude imala podlogu za dlanove.A sto se tice misa,mis neverovatno odvratan,na stranu "funkcionalnost" ali mis deluje kao ortopedsko pomagalo,za osobe koje imaju deformaciju sake ili nesto slicno.
@BigJoe sto se tice gamerskih miseva tu se potpuno slazem,razer je nenadwebiv:D

Poslednja izmena:
Mislim postavlja se pitanje cemu uopste displej na tastaturi???
[situacija] igras omiljenu igru i u tom trenutku ti stize msn msg na koju treba odmah da odgovoris. Pritisnes lepo REPLY dugmence i otkucas poruku na G15 ekrancicu i onda nastavis igru :D [/situacija]

mah, bzvz :p Meni je glavno sto imam pred sobom sve parametre (opterecenje proca i memorije, jacinu zvuka, temperature, napone, sta god vec podesim) i dok igram. Bez toga se osjecam ko kad bi vozio auto bez instrument table: nit znam trenutnu brzinu, nit temp motora, gorivo....

uuuuuuuuuuuu.......3200dpi....pa ja to moram da imam...napokon cu moci da upucavam sve zivo...niko mi nista nece moci......

Mis...bruka koliko je ruzan :vomit:
E, a tastatura mi se svidja...samo mi se nece svideti njena cena ( verovatno ce kostati koliko i trenutno aktuelni model G15).

Tastatura mi deluje zaista lepo.
Ako do izlaska te tastature ne pazarim neku (recimo G11) definitivno uzimam nju.

Mis... hm. zanimljiv dizajn, ali dok se to ne isproba...

Meni je tastatura očajna, a miš kako-tako, njega bih već morao da probam pre nego što izreknem ovakvu ocenu :)

Onako,na prvi pogled miš deluje prilično ružno:S:.A i deluje kao da bi trebalo malo više vremena privići se na njega,zbog oblika naravno.A tastatura,šta znam malo šareno.

Nazad
Vrh Dno