Šta je novo?

Logitech G840 podloga

Učlanjen(a)
27.02.2023
Poena
30
Moja oprema  
CPU & Cooler
i5 10400F + Arctic i35 argb
Matična ploča
B560M PRO VDH WIFI
RAM
Fury Beast 32gb (2x16) 3200mhz
GPU
Sapphire pulse RX 6700 XT
Storage
SSD: KINGSTON 1TB NV2 M.2 PCIe M.2 2280 SNV2S/1000G
Zvuk
Logitech Z207 + Logitech G Pro X
PSU
COOLERMASTER MWE White V2 700W
Kućište
METROPOLIS PRO
Monitor
Dell G2724D
Miš & tastatura
Logitech G Pro X Superlight + Logitech G Pro
Ostale periferije
Logitech G840
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A55
Razmišljao sam se da uzmem neku malo veću kvalitetniju podlogu pa mi je za oko zapala Logitech G840. Zanimame neko vaše mišljenje za ovu podlogu kao i iskustva pošto sam video da se dosta ljudi žali da nakon par meseci korišćenja može da se baci..

Imam G640 već ravno godinu dana ni mrdnula nije, okrenem je kad se setim za 180 čisto da ne vrtim uvek na istom mestu gore levo, držim je uzdužno pa mi G znak nikada ne smeta. Tako i g840 možeš da zarotiraš, samo će ti znak otići gore levo. Verujem da je tkanina sama po sebi ista...
Još sam je polio sokom pa sam malo glupo to trljao ubrusom pa je pokupila kao malo papira u sebe, ali ćošak je pa me briga.
Možda probam da je operem pa da vidim kako će izgledati taj deo.
Je l prao neko kako se ponašaju posle toga?

Imam G640 već ravno godinu dana ni mrdnula nije, okrenem je kad se setim za 180 čisto da ne vrtim uvek na istom mestu gore levo, držim je uzdužno pa mi G znak nikada ne smeta. Tako i g840 možeš da zarotiraš, samo će ti znak otići gore levo. Verujem da je tkanina sama po sebi ista...
Još sam je polio sokom pa sam malo glupo to trljao ubrusom pa je pokupila kao malo papira u sebe, ali ćošak je pa me briga.
Možda probam da je operem pa da vidim kako će izgledati taj deo.
Je l prao neko kako se ponašaju posle toga?

Baš me to zanimalo kako izgleda posle pranja pa sam naleteo na ovog čoveka.
Što se tiče podloge evo već skoro nedelju dana je prošlo i idalje se dvoumim. Dosta ljudi se žali na ovu g840 kako jedva godinu dana izdrži. Nije mi problem da dam pare ali barem da vredi nešto.. Za ovu tvoju g640 ljudi uglavnom imaju reči hvale. Verovatno zato što je manja pa je izdržljivija.

Krenule su braćo da mi izlaze na instagramu neke click.podloge pa me zanima da li je neko od vas imao iskutsva sa njima. Kakvog su kvaliteta i slično? Takođe za oko mi je zapela i razer gigantus podloga pa eto ako imate neka iskustva pišite

Vrh Dno