Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Najbolji bežični miš na tržištu... Interesuje me da li je neko imao konkretnog iskustva sa njim? Znam, svi kažu da je G5 jeftiniji i bolji, ali u mom slučaju je odsustvo žice imperativ. Da li su tačne one glasine o isklizavanju iz ruke itd. itd.?
ja ga uzeo pre neki dan. korsitim ga za posao. baterija mu traje max 24h kod mene od toga radi oko 10sati i skroz iskljucen oko 8 sati. dobro je da ima dve pa jedna je stalno na punjacu. sad ne znam mozda kad bih manjio report rate u settings mozda bi duze trajala...
zaboravih da kazem. jako sam zadovoljan, samo ne znam zasto su skinuli dugme sa leve strane g5 ima dva. koji je smisao napravis misa sa istom plastikom cak je onaj battery slot isti jer kod g5 idu tamo tegovi, i onda skinu to dugme. ja to intenzivno korstim za back i forward mada sam sad izprogramirao wheel tilt left i right kao back i forward pa sad mi ni to jedno dugme sa strane ne treba 😉 ako vam ne rade progamirani dugmici sa "out of the box" driverima (kao sto je meni bio slucaj u FireFoxu) skinite najnovije drajvere.