Šta je novo?

Logitech G502 sa temu-a

Ima gomila recenzija tog proizvoda i tebi je tesko da procitas nego dodjes ovde da ti neko sazvace

1000000543.jpg

Pročitao sam sve ocene proizvoda na temu sajtu i nije mi bilo teško i neću da mi iko išta sažvaće nego mi nisu baš merodavne ocene proizvoda tamo, nego sam pitao kolege sa foruma kojima više verujem a koji su kupili proizvod, a javljaš se ti koji nis kupio i ne znaš ništa o tome da mračiš o žvakanju

Pročitao sam sve ocene proizvoda na temu sajtu i nije mi bilo teško i neću da mi iko išta sažvaće nego mi nisu baš merodavne ocene proizvoda tamo, nego sam pitao kolege sa foruma kojima više verujem a koji su kupili proizvod, a javljaš se ti koji nis kupio i ne znaš ništa o tome da mračiš o žvakanju

to je odličan miš za te pare

Eto, dobio si konkretan odgovor. Doduse, verovatno ne od nekog ko je kupio bas ovaj mis i ko ga je probao, ali je ipak komentar sa bencha i vise znaci nego desetine komentara ljudi koji su ga kupili i koji ga koriste.

@vladat1
izvini ako si kupio bas ovaj logitech sa bas ovog linka i dao komentar

Ja imam nekolicinu logija sa aliexpressa i svi su oriđiđi

Ovaj sa temua nije original ja sam uzeo teško smece, a to ćeš primetiti kako se skrol okreće ako imaš još neki logitech možeš da uporedis…..imam g602 original i uzeo sa temu ovaj g502 blage veze nema…..

Takođe, kupio MX Master 3S za kinesko tržište sa Aliexpressa, kutija i miš original Logitech, Logi softver sve lepo prepoznao, proverio registarski broj. Isto sa Alija, Razer Orochi, original za kinesko tržište. Kopija ima i na Aliexpressu, ali na njima ne piše Logitech nego su neki no name brand, izgleda vrlo slično, u konkretnom slučaju, MX Master 3S ali se vide jasno razlike u dizajnu miša. Slično je i kod mehaničkih tastatura, imaš original Nuphy Air, ali imaš i no name kopiju za duplo manje para ali ne piše Nuphy na kopiji niti se tako reklamira.

Svakako je lakše prepoznati kopiju MX Master 3S nego drugih Logitech proizvoda, kopija nema to trajanje baterije koje samo određeni Logi proizvodi sa njihovim proprietary dongle i wireless tehnologijom mogu postići, to ni drugi renomirani proizvođači miševa ne umeju da iskopiraju a kamoli neki no name.

Vrh Dno