Šta je novo?

Logitech G5...

TeCHNiCS_

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2006
Poena
320
crkli klikovi pa se ja nasao pametan da promenim sa obicnom lemilicom (pistolj) i naravno bez pumpice :S:

guess what? spalih plochu i sad mi treba druga... jel ima neko ideju gde bih to mogao da nadjem? u pitanju je gornja plocha na kojoj stoje klikovi... donja ploca na kojoj je laser je ispravna

jel ima neko ideju gde bih to mogao da nadjem? :wall:

Uh, tesko da ces to naci... Probaj da skalemis nesto sa Genius Ergo 525, navodno on ima G5 optiku u sebi.

Tesko razocarenje za Logi. Tako skupi misevi, a cicijase na mikrotasterima.

pa nije da cicijase.... mish sam kupio 2006. godine i preziveo je 2 ipo godine wow-a i dote svaki dan :) ja sam zadovoljan :)

mikrotasteri su deklarisani na 1.000.000 klikova ali verujem da sam napravio bar 50m. :)

Prilicno davno si ga kupio ali nije na odmet da se obratis support-u. Ako imas racun a nije stariji od 3god (nisam siguran za duzinu garancije na g5 v1), poslace ti novi. Samo sto ne salju za srbiju pa ces morati preko komsiluka to da organizujes...
edit: da logi cicijasi je neumesno za reci. :D

Poslednja izmena:
Ne garanciju od uvoznika nego direktno od logitech-a. Pogledaj kolika je garancija za taj model, za v2 je sigurno 3 godine.

pa ko ce da mi prizna garanciju kada sam ga otvorio i sprzio plocu sa lemilicom? :D :D :D

pa nije da cicijase.... mish sam kupio 2006. godine i preziveo je 2 ipo godine wow-a i dote svaki dan :) ja sam zadovoljan :)

Ja MS optical imam vec 6 godina (cini mi se), video je pola beogradskih igraonica, a dalje radi kao sat pa ti vidi ;)

sve u svemu ja sam zadovoljan do sada ali i dalje mi treba gornja shtampana plocha za g5 :D

Šta sve ima na toj gornjoj pločici? Samo mikroprekidači? Ako nema 300 drugih čuda verovatno bi mogla da se napravi.

imam ja stari g5,ker ga izhvakao pa ga ne koristim jer je u rupama maska,stoji skoro 2god :D

@speeder: pa tesko da moze da se napravi jer pored levog i desnog klika imas i klikove za tockic (5 4 klika) i imas dzek za usb kabl... mislim kapiram da moze ali preveliko cimanje zbog glupavog misha :D

@vukashin.r imas pp :)))))

U pravu si, miš jeste glupav, čim je Logitech-ov :d:-devil-:

Ne bi morao da saljes taj tamo ;) ali eto i ta opcija sa polovnom plocom nije losa :)

mish za delove nabavljen... veceras pravljenje pite od gov*na

hvala Vukashinu

Vrh Dno