Šta je novo?

Logitech G400 Mis

doggmania

Slavan
Učlanjen(a)
13.01.2009
Poena
390
Imam jedno pitanje, nadam se da je dozvoljeno, pre godinu dana (otprilike) sam kupio mis G400 za 2600 rsd, sad taj isti mis u istoj radnji kosta 5700 rsd, jel to isti mis ili je to neka nova serija, da opravda tu razliku od 3k RSD?
Ja sam zadovoljan mojim misem al me zanima ta razlika u ceni :)

Koliko ja znam nema nikakve nove serije Logitech G400 miša...nisam naišao na takvu vest a veoma redovno pratim hardverske vesti šta novo izlazi.

Možda se varam, ali mislim da je to potpuno isti miš.

Ko zna kakva je politika te radnje i da li je taj mis bio na popustu kad si ti kupovao. Uglavnom sada moze da se nadje nov za oko 3600 din.
Jedino sto je promenjeno u novim serijama g400 (od serijskog broja 13333 pa nadalje) je sto je uklonjena predikcija, ali to je bilo odavno, a mis je ostao potpuno isti.

Poslednja izmena:
Jel to ovo P/N ili PID? Nije bio na popustu kad sam kupovao, a kad je bio na popustu bio je 2200 koliko pise na komentarima na tom sajtu, interesuje me sta je moglo da se promeni da toliko skoci cena?

Mozda potraznja za njim, ko ce ga znati...
Mislim da je PID LZ13333

Slično je bilo kad sam ja kupio MX 518, ja sam ga platio pre 3 godine 2700 a do skora sam ga vidjao po radnjama za preko 4500

potraznja 100%...on realno vredi do 3000-3500, ali prodavci ga bas preterase...ja sam uzimao i mx518 i g400 po finim cenama, a posle par dana od kupovine, cene skocile na 4k i 5k...

kao skoro sa fractal core 1000 kucistem, bilo je 2700, dosta se prodavalo, pre mesec dana se opet pojavilo, prvo 2700, posle sat vremena nova cena 5000... -.-

Poslednja izmena:
potraznja 100%...on realno vredi do 3000-3500, ali prodavci ga bas preterase...ja sam uzimao i mx518 i g400 po finim cenama, a posle par dana od kupovine, cene skocile na 4k i 5k...

kao skoro sa fractal core 1000 kucistem, bilo je 2700, dosta se prodavalo, pre mesec dana se opet pojavilo, prvo 2700, posle sat vremena nova cena 5000... -.-
To treba istaci u onoj temi za marze prodavaca. Gde su odredjeni ljudi tvrdili da prodavci rade sa jednocifrenom marzom... da se nisu ukljucili ljudi sa konkretnim procentima ispalo bi da sve prodavnice kod nas rade jos sa gubitkom, iako je cena kod nas duplo veca nego u okruzenju.

ima samo jedan problem,mis je ****** i ne moze da se uporedi sa mx518

mogao si makar da obrazlozis svoj post...cini mi se da je malo laganiji ali ostalo mi je sve isto...

Sto ne bi mogao? Imao sam oba i identicni su mada meni se mx518 nikad nije ni svidjao, ja sam furao g5 tad.

Vrh Dno