D
Deleted member 30833
Guest
Prodajem miš Logitech G305 Wireless - Black. Kao nov. Domaća garancija. Kupljen online u GameS-u 27.06.2022. Cena 50 evra ili 6.000 dinara. Na poklon dobijate punjivu bateriju koja je od prvog dana u upotrebi (dobijate u pakovanju i Duracell alkalnu koju nisam koristio).
Lično preuzimanje u Beogradu (ugao Ustaničke i Bul. kralja Aleksandra na Konjarniku radnim danima posle 18h, sub-ned bilo koje vreme ili šaljem nakon uplate kurirskom službom o trošku kupca).
www.logitechg.com
www.games.rs
Fotografisao sam donji deo fiskalnog jer su na gornjem delu moji podaci.
Kontakt preko privatne poruke.
Radi i na macOS-u. Bateriju još nisam punio tako da traje mesecima.

Lično preuzimanje u Beogradu (ugao Ustaničke i Bul. kralja Aleksandra na Konjarniku radnim danima posle 18h, sub-ned bilo koje vreme ili šaljem nakon uplate kurirskom službom o trošku kupca).
Logitech G305 Lightspeed Wireless Gaming Mouse
Shop G305 Wireless Gaming Mouse.Features LightSpeed technology for ultra-fast 1-ms response times, advanced HERO optical sensor, and 250 hour battery life.

Prodaja Logitech G305 Wireless gejmerskog miša. Kupi online G305 bežični miš, besplatna dostava Srbija Beograd | Games Online Shop
Logitech G305 LIGHTSPEED bežični gejming miš žične performanse sa super brzim odzivom od 1 ms i brže.. Prodaja Logitech G305 Wireless gejmerskog miša. Kupi o...
Fotografisao sam donji deo fiskalnog jer su na gornjem delu moji podaci.
Kontakt preko privatne poruke.
Radi i na macOS-u. Bateriju još nisam punio tako da traje mesecima.