Šta je novo?

Logitech G18 & G13 gameboard

Ne mogu da poverujem da glupa tastatura moze da kosta koliko i quad procesor...! :wall:

Nemoj da se brines ima lozana koji ce dati i 500e za tastaturu.Pazi ja imam ortaka koji je qpio razer tarantulu a nit igra igre niti mu je nesto specijalno potrebna.Ali pazi, bitno je da ima nesto lepo na stolu, a komp star 5 godina nemoj tako :S:

Poslednja izmena:
mnogo para za tastaturu, stvarno su preterali sa cenom.
da li se u opste isplati davati tolike pare?
ja u zivotu ne bih nikad dao to znam.

^
Ne isplati se s obzirom da je ako izuzmemo monitor na tastaturi moji matori G11 tehnicki isti, da ne kazem i bolji (jer ima vise G tastera) od ovog cuda...

Nemoj da se brines ima lozana koji ce dati i 500e za tastaturu.Pazi ja imam ortaka koji je qpio razer tarantulu a nit igra igre niti mu je nesto specijalno potrebna.Ali pazi, bitno je da ima nesto lepo na stolu, a komp star 5 godina nemoj tako :S:

E sad, ta tastatura jeste skupa i sve to, ali kao ponosni vlasnik mogu da kazem da vredi svaku paru. Sjajni tasteri i sam osecaj pod prstima, gomila drugih stvari...
A sto se tice ove G18, sem tog ekrana, vidim samo obicnu (doduse prilicno kvalitetnu) tastaturu, to je sve. Ne bih nikada dao pare za nju, pogotovo pored jeftinije i po meni bolje (bolje za moj ukus i prioritete) Tarantule.

po meni preskupa tastatura, previse su nagruvali cenu.
koliko ona bila lepa i mocna ne bih nikad davao toliko para, stvarno je mnogo.

Realan veoma. Ko god je dosao kod mene i koristio kaze da je vrh. Ja sam se toliko navikao da vise ne mogu da koristim normalnu :D Odem kod nekoga, ne mogu lepo tastere da potrefim. :D
Ali stvarno. :)
Tasteri imaju manji hod, nesto izmedju laptop i obicne tastature, necujni su, extra izgleda, ma sve! :)

E G15- to ce zauvek biti misaona imenica za mene. Najvise sto sam do sad odvojio za tastaturu i mis je 35 e, i mislim da je sve preko 70 e cisto bacanje para.

A cemu ovo sluzi, da kad kachite fotke salona nameshtaja u onom threadu, bude josh lepshe ? :d

Ne mogu da poverujem da glupa tastatura moze da kosta koliko i quad procesor...! :wall:

mnogo para za tastaturu, stvarno su preterali sa cenom.
da li se u opste isplati davati tolike pare?
ja u zivotu ne bih nikad dao to znam.

ta mora da igra sama kad toliko kosta,preterali su

au bre gde vi zivite...

ljudi kupuju kucista od 200+ evra,procesore od 500-600 pa i vise,2 graficke od 200+ evra vodeno hladjenje od 300 evra...

sto ne bi dali 200 evra za tastaturu?

Ko je rekao da je to namenjeno tebi? To je isto kao da kazes da umesto da kupis ferrari ti mozes te pare mnogo bolje i pametnije da potrosis.

ne znam shta je ne jasno! lepo sam rekao da ako neki ima kesha, i moze da priushti - samo napred!
ne sumnjam ni u kvalitet, ni u osecjaj...sprave su extra!
nisam rekao da onaj ko za ovo da 200 jura nije normalan, da je budala ili ludak...
samo sam izneo moje mishljenje, i ne znam zashto se ti potresash... :)

Sve je jasno samo hocu da ti kazem da je komentar nepotreban ;)
Upravo iz tog razloga kojeg si naveo na pocetku ali postajes kontradiktoran sebi izjavom
ali ja ipak mislim da se te pare mogu MNOOOGOOO bolje i pametnije potroshiti...
Ti se potresas, ja sam savrseno miran i stabilan. :d
Ako ti racunar sluzi da igras igre na njemu, te pare se mogu pametnije potrositi. Ako ces popiti limunadu u nekom kaficu za 3e, za te pare mozes kupiti nekoliko kila limuna i napraviti litre i litre limunade...itd Shvatas poentu :)
Moja reakcija je na ovaj komentar, ne na cijeli post. :wave:

Vrh Dno