Šta je novo?

Logitech G15 vs Microsoft Natural 4000

madness99

Slavan
Učlanjen(a)
06.03.2006
Poena
319
Ovako kupujem novu tastaturu ova logitech flat me ubi prsti bole:) e sad dvoumim se izmedju ove dve,ne igram nesto igrice al hocu da kupim tastaturu i da budem miran barem 3 godine.Tako da dajte savet do sutra ujutru jer idem do bg-a pa ...

Razlike izmedju ove dve su nebo i zemlja, tj svaka je odlicna za segment za koji je napravljena. G15 je gamerska a 4000 za kucanje, tako da je na tebi da odlucis sta ti je bitnije.

da li shvatas da ti je pitanje da li da kupim kamion ili avion?!

ja bih ti rekao ms4000... imao sam je dok nisam izbacio monitor iz sobe (sad imam samo tv i bezicnu tastaturu) i odlicna je, ali opet sve zavisi od potreba!

Koji je period privikavanja na te ergonomske tastature? Nikada na tome nisam kucao, a vidim svi hvalite ovu MS4000, a nije uopšte ni skupa, pa me je zainsteresovala, ali me brine to što je prepolovljeno, da li ću se uopšte moći navići...

Kazhu 3 dana, ali ja se nikad necju navicji da su F tasteri podeljeni na 5 + ostale ...

Poslednja izmena:
Koji je period privikavanja na te ergonomske tastature? Nikada na tome nisam kucao, a vidim svi hvalite ovu MS4000, a nije uopšte ni skupa, pa me je zainsteresovala, ali me brine to što je prepolovljeno, da li ću se uopšte moći navići...

Meni je trebalo oko nedelju dana ako uzmem u obzir i te f tastere. Ali zato negresim po pitanju njih nikad ;)

Danas sam imao prilike malo da vidim G11 "uživo", probao sam da kuckam, šta znam, nije loše, jako su mekani i prijatni tasteri, baš je mali pritisak potreban da bi se stisnulo, jedino što sam se navikao na ovaj flat pa mi bilo malo čudno sa običnim... Ali mi je izuzetno zasmetalo što su mi oni silni G tasteri sa strane, stalno mi ruka beži tamo i onda moram pomerati da stisnem Shift ili CTRL :D

Sve u svemu, mislim da će ipak pasti G15 V2 :)

Poslednja izmena:
dobro bre, zna li neko gde moze da se nadje bezicna izvedba te m$ tastature? :trust:

Nazad
Vrh Dno