Da li neko zna kada ce se ova tastaura pojaviti kod nas u prodaji i ko je zvanicni distributer Logitecha za SCG. Ako bude ova cena kao sto pise na sajtu Logitecha ( USD 79.99) ovo ce biti hit tastatura - naravno za one koji imaju novca da je kupe.
Alo,ljudi ne sirite dezinformacije.Ova tastatura ce biti dostupna tek u oktobru.
Mikica je napisao(la):Ova tastatura ce biti dostupna tek u oktobru.
DARK SIDE je napisao(la):Alo,ljudi ne sirite dezinformacije.
Ja sam je kupio u Compland.Da,nema je na njihovom sajtu ali ima u magacinu.Ne vidim odakle vam te informacije
Em sto gresis za mesec, tj. po tvom za celu GODINU (21.9. je 21. septembar)... em sto ti je odgovorio licno gazda CompLand-a.DARK SIDE je napisao(la):Lepo je napisao u oktobru i decidno se izjasnio.A obzirom da je jasno mislio na oktobar 2006 godine onda...pa razmisli malo...
Aj' sad, kako bi se oprao, da isprobas nesto na toj tastaturi pa da postujes ovdeDARK SIDE je napisao(la):U ***.evo da postujem moju sliku.kupio u complandu pocetkom 2006 godine.sorry..speed...errors...
Vidi se koliko je veca od moje druhe tastature genius luxemate.I da,ne zaglavljuje uopste.
Pa car me zaintrigirao pa sam navalio da probam i nisam uspeo da blokiram nishta.Samo shto je nekima mnogo 75-80eu(nabavna sa pdv je 71 eu) pa onda ajd'mozda je njesra.Ne mislim na ljude iz ovog thread-a nego iz razgovora sa prijateljima koji nisu ni probali.Takodje sam probao sve te navedene tastere pritiskanjem istovremeno u F.E.A.R. i naravno nista nije blokiralo. Jedino sto nisam probao da legnem preko tastature da vidim da li tad zaglavljuje, pa mislim stvarno! Tastatura je odlicna, kome se ne dopada moze kupiti neku drugu ali mislim da ne treba napamet iznositi neke cinjenice.
Pomoci cu ti, prvo to da ti ne ide naizmenicno uradi sledece pod uslovom da si naravno instalirao softver od tastature tj.Profiler: U pomenutom odaberes Settings -> LCD Control Panel i tu odaberes opciju Manual posto je po default cekirano Rotate between programs. Posle samo pomocu malog kruznog dugmeta biras sta zelis da bude na ekranu.DARK SIDE je napisao(la):Ja cak nisam ni probao sve mogucnosti g15 jer moram uputstvo da procitam.Ima kompatibilnost sa windows media player-om(u potpunosti) ali na zadnjem winamp-u ne radi "next""ffwd" opcija.Znachi rade samo play ,pause i stop.Ispisuje lepo nazive pesama koje idu.Malo me nervira sto na display-u ide naizmenichno sat,"usage" i ostalo a nikako da ga fiksiram samo npr.na psu/ram usage.Mada mislimda cu da provalim ako ne budem lenj da procitam![]()
***, k'o commodore sa lcd :dDARK SIDE je napisao(la):U ***.evo da postujem moju sliku.kupio u complandu pocetkom 2006 godine.sorry..speed...errors...
Vidi se koliko je veca od moje druhe tastature genius luxemate.I da,ne zaglavljuje uopste.
***, k'o commodore sa lcd
a sta ti onaj zalman skuplja prasinu
Ja sam te zamolio da pritisnes SVE odjednom... a ne Space+Ctrl+Shift, pa onda W+A+S+D i kursorske. Ali dobro, nema veze... nije ni bitno, izgleda da kod tebe radi.DARK SIDE je napisao(la):U ***.bash me boli da se "perem" na nekom sajtu.nisam na sudu......zeznuo sam cifru za jedan mesec...e bash dobro...a pritisnuo sam space+shift+ctrl i nije nishta blokiralo i pishtalo.Takodje sam u igri Ricochet Lost Worlds pritisnuo w,a,s,d i sve strelice i nije nishta blokiralo.To sam probao neoliko puta.
Na ovo ti je odgovorio tomato... dva igraca na jednoj tastaturi. Da si probao recimo Colin McRae Rally sa jos jednim drugarom na tastaturi, video bi sta se desava kad on pred krivinu kao sivonja stiska gas i ide levo (naravno, i ti radis isto to), potom ide kocnica, mozda cak i rucna u isto vreme (naravno, moze da se desi i kod tebe ista stvar)... bottom line, tastatura pisti, ne reaguje na komande i ti letis u jarak.DARK SIDE je napisao(la):Znachi,nishta.A sad i razmisljam;pa ja nikad nisam do sada imao ideju i nameru da pritiskam sve ove tastere odjednom.Mislim,koji manijak ima korist od istovremenog pritiskanja tolikog broja tastera? :type:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari