Šta je novo?

Logitech Formula Wheel - IGRICE???

batat89

Slavan
Učlanjen(a)
31.12.2008
Poena
330
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi 12T Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Ljudi uzeh malo pre ovaj volan preporucite mi igrice koje mogu da igram sa njim?

Da to dobro funkcionise!

Ken Block Dirt 2 :d
Race Driver GRID
F1 2010

Dosta!:type:

Dobro funkcionisanje sa low cost volanom?!...uzmi bilo koji ugru i igraj, i tako neces osetiti ni deo od onoga sto bi osetio sa G25 recimo ;)

Eventualno formule posto ti za iste ne treba ni kvacilo ni menjac.

da bi to dobro funkcionisalo tj onako kako je zamisljeno da se igra ne! Da ne me shvatis pogresno; imao sam logitech MOMO jedno vreme (koji je opet nesto cak i bolji od onoga sto je gore naveden) tek kada sam probao neke stvari na G25 video sam sta je igra ;)

lol, 'momo nije bolji od FF EX' :d

Upravo sam posle dugo vremena izvukao svog Momo-a zbog GT5 i ustanovio da su pedale završile svoje, gas ide do nekih 60% i to je to, otvorio sam ga, očistio, ali ne pomaže :(

Upravo sam posle dugo vremena izvukao svog Momo-a zbog GT5 i ustanovio da su pedale završile svoje, gas ide do nekih 60% i to je to, otvorio sam ga, očistio, ali ne pomaže :(

Kupi kontakt sprej, potrazi po netu slike kako se prskaju potenciometri.. moguce da je samo do toga.

Pa nista spec brate mili, sem onog menjaca... Ozb, nit mu je FF bolji nit volan (sem sto mozes da ga vrtis kao sleper da vozis, sto nisam mnogo koristio)...

Ne lupetaj covece.. vidi se da nemas pojma o cemu pricas, momo ima isto stepeni okreta skoro kao FF EX, kakav sleper.. a drugo, nivo izrade je 5 puta bolji, FF EX mozes da polomis za 2 dana ako se malo potrudis.

Ma ima za 20, 30 stepeni :) Ocigledno se ne trudis dovoljno, ja sam vozio EX kod drugara, katastrofa je u poredjenju sa momom, kao da delovi nisu dobro pricvrseni ili tako nesto.. :)

Dobro funkcionisanje sa low cost volanom?!...uzmi bilo koji ugru i igraj, i tako neces osetiti ni deo od onoga sto bi osetio sa G25 recimo ;)

Eventualno formule posto ti za iste ne treba ni kvacilo ni menjac.

G25 vredi samo kada se voze simulacije. Za Grid, Dirt i NFS like naslove naslove dovoljno je dobar i bilo koji low cost volan. Osnovni FFB efekti su tu, a one advens efekte i ovako ne implementiraju u arkade.

Btw, Momo jeste bolji od EX-a. Bolji kvalitet izrade i bolji fidbek. DFP je isto shto i Momo samo drugo pakovaje + 900 stepeni okreta :)

Vrh Dno