Šta je novo?

Logitech Cordless LX710 tast blentavi

Lord Markus

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2008
Poena
319
Logitech Cordless LX710, tastatura pocela da blentavi, nisu baterije,to mi je odmah palo na pamet, znaci kada kucam totalno mesa raspored slova , kada drzim shitf nece da kuca veliko slovo, nego kada ga pustim onda izbaci malo, kada ukljucim caps lock, nece da se vrati na mala slova, na jedvite jade stiskanjem shifta i slicno...
evo primera kada kucam normalno a ne da nabadam slovo po slovo cekajuci da se prvo pojavi
:
siazta ne znam u cemu je problem da li je nosi an m garanciju ili ne?

u garanciji je jos 3,5 godine, jer je garantni rok citavih 60 meseci, ili je mozda u putanju neka glupost ako je neko imao slicnis iskustava.....

imao je do pre neki dan otisao mi esc key i uzmem logitech illuminated i od juce isti simptomi kao tvoji. kao da mi neko drzi ctrl dok kucam, pa onda bude ctrl+n i slicno. ponekad se pojave velika slova kao caps da je pritisnt. moram da je vratim nazad sutra. menjao usb portove i nista ne vredi. unesi u run osk pa ces videti evo meni shift sam od sebe pritiska sada.

evo sad sam izvadio stari mis od lx710 iz kompa i stavio drugi zicani i nemam vise problema sa illuminated tastaturom. prosli post sam jedva otkucao. sad ovaj skroz normalno. sigurno mi je ta kombinacija mis od lx710 i illuminated tastatura pravila problem. prvih nedelju dana je radilo normalno a onda juce ujutru kad mi se butovao komp jednostavno je odlepila. ne znam sta da ti kazem, odnesi na servis, ili probaj u neki drugi racunar da ubodes lx710 pa vidi kako ce da se ponasa, promeni usb port, probaj drugu tastaturu i misa u tvom...
pozdrav.

probao sam je bio na drugom racunaru i radila je sasvim normalno,posle toga sam kod mene instal new system, i sve je radilo normalno...
stvarno me je zacudilo da se logitec gubi ...
Sada sam uzeo Logitec Desktop Wave :)

Nazad
Vrh Dno