Šta je novo?

Logitech Cordless Desktop Optical - gde?

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Zapravo mi treba samo tastatura, ali ako mora i mis: sta da se radi. Sama tastaura nosi oznaku elit ili tako nesto, ali toga kod nas nije nikada ni bilo :(

Elem, znam da u CompLandu to drze, ali ih trenutno nema.
Ukoliko znate gde da pogledam ili vi prodajete ovako nesto postujte ovde ili na [email protected]

Unapred hvala :wave;

Logo ima Logitech program, e sad' da li bas imaju taj model ne znam. Nazovi ih.

PIN ima ovaj komplet u cenovniku, ali kod njihovih dilera nema. Zvao sam Exit (u knjizari Plato), NT (duze od 2 meseca ih nisu imali), Simm Shop (devojka koja radi se ne seca da su ih imali, a nema ih ni u cenovniku).

Na logo.co.yu nema ovog modela, ali nazvacu ih sutra....

Pokusaj u onom drugom Plato-u. Knez Mihajlova 48, tel. 624-751.

Pre jedno nedelju dana sam video bas to sto ti treba ali mi se cini da je islo samo u kompletu (tastatura + mis).

pop je napisao(la):
Pokusaj u onom drugom Plato-u. Knez Mihajlova 48, tel. 624-751.

Pre jedno nedelju dana sam video bas to sto ti treba ali mi se cini da je islo samo u kompletu (tastatura + mis).

To je ovo gore sto sam zvao. Imaju samo MS komplet.
Tastatura KOD NAS ne psotoji sam inace se prodaje "napolju" kao Elit model ili tako nesto.

Trebalo bi u subotu ili u ponedeljak da stigne nova isporuka Logitecha u ComputerLand, pozovi pa proveri da li će i ovo dobiti.

mikis je napisao(la):
Trebalo bi u subotu ili u ponedeljak da stigne nova isporuka Logitecha u ComputerLand, pozovi pa proveri da li će i ovo dobiti.

Njih svejedno moram da zivkam svaki dan zbog TT kucista, pa uvek i ovo pitam :(
Ebes zemlju, taman se resim da se otvorim za tako neke komponente i sad aih neigde nema :(

Problem je sto ih Logitech nema na lageru poslednja 3 meseca. One kolicine koje smo mi imali su se prodale oko nove godine, i sada nam stize prva isporuka posle duzeg vremena.

Pozdrav,
Mikica

PJ je napisao(la):
Njih svejedno moram da zivkam svaki dan zbog TT kucista, pa uvek i ovo pitam :(
Ebes zemlju, taman se resim da se otvorim za tako neke komponente i sad aih neigde nema :(

Prodaju Logitech Navigator Elite (nije bezicna) u Complandu,a ako ti bas treba bezicna Cordless nemogu ti pomoci.Trebalo bi da i to imaju...

Da ali to nije ista tastatura....kako god....upravo kucam sa ove sto dolazi uz komplet iz naslova :)
Misonja zahteva malo navikavanja, ali sam generalno prilicno zadovoljan....samo jos kada bih mogao da smanjim "hod" tastature sve bi bilo perfektno, ali sta je tu je :mig:

E sada jos da nacekam TT kuciste, pa da kupujem sporedne komponente (MB, CPU, GPU :D )

Vrh Dno