Šta je novo?

Logitech Cordless Desktop EX 110

Mrcina

Slavan
Učlanjen(a)
27.06.2005
Poena
304
Potrebna mi je bezzicna tastatura iskljucivo zbog kontrola priliokom gledanja filmova preko MV2 plejera. Udaljenost od kompa bi trebala da bude oko 4m. Naglasavam da ne igram igre i da mi nisu potrebne neke napredne komande i funkcije, kao i to da mi odgovara takav stari minimalisticki, neusarani i nesvemirski dizajn.

Dali ova tastatura radi na toj daljini?
Da li postoji neko drugo alternativno resenje po slicnoj ceni?

Prilozi

• Logitech Cordless Desktop EX 110.jpg
    Logitech Cordless Desktop EX 110.jpg
    12.2 KB · Pregleda: 163
EX100 je i malo skuplja. EX110 mi je odlicna po izgledu.

Samo mi je bitno da sigurno moze da dobaci na 4m, posto cu je naruciti, tako da necu moci da je probam, vracam i tome slicno...

vectorman je napisao(la):
Radi. Imaš i EX100.
Ovih dana narucujem EX110. O njenom dometu znas iz njene specifikacije ili iz direktnog iskustva?

Poslednja izmena od urednika:
Iz ličnog iskustva znam za EX100 i za Cordless Desktop Navigator...manje-više svi Logotechovi cordless kompleti rade na toj daljini ako nema nekih većih prepreka.

Da li je neko probao bas ovaj model? Kakva su iskustva, da li sve radi kako treba, da li prekida, kakvi su dugmici na tastaturi....?
Imam lose iskustvo sa bezzicnim kompletima (labtec grrrrr) pa bih da pazarim nesto bolje...

jel stvarno ovaj mis guta baterije? koliko vam traju baterije i koje? ja planiram staviti ponovopunjive AAA sa 800 mah? malo? uzdravlje ;)

baterije (punjive) ce ti verovatno drzati oko mesec dana, mada to puno zavisi od upotrebe. Mene jedino nervira sto bezicni misevi ne mogu da izvuku toliko veliki refresh rate kao zicni. :) p.s. samo nemoj da uzmes nista sa logoom firme LABTEC!

kako vi izlazite sa tezinom bezicnih miseva ja imam neki laserski Trust i drzim samo jedno AA bateriju u njemu (ima mesta za dve) i dalje mi je pretezak, tesko klizi po krpnenim podlogama... jednostavno ne mogu da se priviknem?

Sa bazicnog sam presao na logitech zicani opticki (onaj najjeftiniji od 600din, 800dpi). Prava je milina preci sa pacova na misa :) Posle sam provalio da u ovom logitechu ima 2 tega, koja sam izvadio. Sad je lak ko pero, lepo klizi, ne umara se ruka uopste. Kad uhvatim onaj sa 2 AA baterije, kao da dizem tegove :)

hehhe, bocnes jedan kalem u struju, drugi stavis u misa, i eto ti bezicne struje...

Nazad
Vrh Dno