Šta je novo?

Logitec z4 u Bgd

mariaana

Čuven
Učlanjen(a)
23.02.2003
Poena
609
Uzeo bih zvucnike Logitec z4. Na netu se svuda spominje cena oko 80e (forumi, review-i), na svetskim sajtovima ima i za 70-80$, al kod nas [Bgd] ne vidim nista ispod 90e - uglavnom je oko 100. Gledao sam na itsvet.com i pcberza.co.yu, dakle Pakom, Gigatron itd, svuda je preko 90e. Jel neko uzimao skorije na nekom mestu povoljnije?

Poz, Bane

novosadski PIN, mada sumnjam da je cena neshto slabija...

WebHouse je predstavnik za PIN u Bgd, ovde nema, naso je jedan par u NS, pa tek od nedelje .... a cenu ne zna??

Plutos trenutno nema, a mozda dobije popodne, javice mi, oni na sajtu imaju povoljniju cenu jer je bio na akcijskom popustu, al kako ce biti videcemo.

Za sad ComTrade ~7500.00 din to je najpovoljnije...

www.pinsoft.com pa vidi...nisam zagledao...
ma sto vidis na sajtu nema veze sa onim sto zateknes na terenu, pogotovo sad kad je vec pocela novogodisnja panika, a drugo euro je prosetao na ~87 pa se vratio na ~80 tako da su i tu prodavci na muci pa dnevno azuriraju cenovnike. U svakom slucaju kod PINa nije ispod 100e.

Sto se tice Plutosa ima jos jedan primerak u magacinu po staroj ceni 6560.00 din ali je beli 😡. Novi - crni ce biti od nedelje ali isto oko 100e. Kome odgovara beli moze da ga rezervise kod njih - ustedece ~15e!

kupljeno

Uzeo sam Z4 kod ComTrade-a, nemam vise zivaca ni vremena da trazim sta je najbolje za 90-100e.

Generalno OK - kristalno cisti u visokim, malo fale srednji (a kojima ne fale:d), woofer to nekako nadaknadjuje, ali je on malo tanak u najdubljim tonovima. Napisacu detaljni review, kad stignem 😉.

Kepa mi je nasao jeftinije z3e koji lici ali je to ipak z3 malo drugacije dizajniran.

Hvala na pomoci :wave:

poz, Bane

Nazad
Vrh Dno