Šta je novo?

Logitec Harmony kao tastatura

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
Da li neko ima iskustva da namesti logitec harmony daljinac kao tastaturu? U tom slucaju, koji risiver koristite?

Ja sam pokusao da namestim sa Skystar HD risiverom, ali mi ne uspeva... on emulira neke glupe kombinacije tastera i nema ih puno...

Potreban ti je jedan od USB risivera koji su kompatibilni sa Majkrosoft risiverom (negde je obeleženo kao MCE IR). Nemoj da mešaš kompatibilnost sa Majkrosoft vindouzom jer je to različito.

Posle par isprobanih modela i više pokušaja na kraju sam na Ebay kupio "New Linksys MCE Remote Controll + HP Receiver XP WIN7". Ovde je daljinski nebitan, najvažniji je HP transiver (risiver koji ujedno može i da prenosi signale na neki drugi uređaj i kontroliše istim daljinskim). Transiver je P/N#5187-5049.

Harmony se programira kao: (device > computer) Media Center PC > (manufacturer) microsoft > (model) MCE Keyboard (ovo ukucaj) > NEXT

Poslednja izmena:
hvala! probacu da nadjem risiver lokalno, nadam se da ima negde kod nas...

Ako nadjes javi, potreban je jedan i mom drugaru.

upravo se vratih iz kupovine :) uzeo sam ovo

obzirom da IR risiver nisam zasebno nasao, odlucio sam ze ovu kombinaciju.... ustekao sam ga u komp, i svi tasteri na daljincu rade kao windows tastatura... ostaje mi jedino da probam sa Harmony-jem (sinoc sam primetio da su mi iscurele baterije na njemu, pa sam morao da cistim, a nove nisam uzeo)...

cim uzmem, javljam sta sam uradio, ali ne bi trebalo da bude problema...

Nazad
Vrh Dno