Šta je novo?

LogiNoki mod :)

• Začetnik teme Začetnik teme Falcon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Falcon

Čuven
Moderator
Učlanjen(a)
19.02.2002
Poena
965
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5900X
Matična ploča
ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
RAM
2x16GB Kingston 3200
GPU
Palit 4080 GameRock Midnight Kaleidoscope
Storage
Samsung 980Pro 2TB | Samsung 980Pro 1TB | 2x Kodak 1TB SSD
Zvuk
Creative SoundBlaster X G6 & Sennheiser HD555 | Marantz Cinema 50 & 2xAudiolab 8300MB & Sonus Faber Venere 2.5 & Jamo (C60 CEN + C60 SUR + C601 ) & 2x SVS PB16-Ultra
PSU
Corsair 850W HX
Kućište
Corsair 600T
Monitor
Asus ROG Strix XG43VQ | LG OLED C2 55" | BenQ W1050 + AVtek Cinema 16:9 105"
Miš & tastatura
Logitech G502 | Alienware AW768
Ostale periferije
Playstation 5
Laptop
HP EliteBook 850 G8
Tablet
iPad Air
Mobilni telefon
iPhone 14 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch 10
Pristup internetu
  1. Optički internet
Veoma zanimljiv mod 🙂

final4.jpg

link : http://www.metku.net/index.html?path=mods/loginoki/index_eng

nije lose ...zanimljivo ..al posle treba saka da ti upada u tu rupu:trust:
edit:sta ja pricam sad videh i slike iz linka, ovo je izuzetno

Poslednja izmena:
Svaka cast - meni to nikada ne bi palo na pamet 🙂

Vrlo lepo, zaista, ali koliko sam razumeo ovaj ekran pokazuje isto ono sto je i na monitoru. Predpostavljam da je to moglo nekako drugacije da se resi, ali necu da kudim kad je i ovo daleko izvan mojih granica 🙂

Zasto bi neko gledao slike na svom misu kada postoji monitor za to??? :trust:

kako zashto?
Pa ovako je ''zanimljivije'' jer mish pomerash stalno i onda ti je muka kad gledash i ekran je manji....... i prosto se muchish i sve to..........😀 😀 😀

Poslednja izmena:
Wolfman je napisao(la):
Vrlo lepo, zaista, ali koliko sam razumeo ovaj ekran pokazuje isto ono sto je i na monitoru. Predpostavljam da je to moglo nekako drugacije da se resi, ali necu da kudim kad je i ovo daleko izvan mojih granica 🙂

Nisi dobro razumeo izgleda 😛 Na ovom ekranu se prikazuje sta hoces, nezavisno od monitora, ima poseban softver kojim biras sta ce biti prikazano... Look again :whip:

Da da, sad vidim, izvininjavam se.
Pa to je mnogo dobra zamena iz kucne radinosti za Otpimus mini three tastaturicu.
To je ona sa tri tastera-oled displeja na kojima moze da se prati download, mailovi, neki proces ili slicno. Samo sto ona ima tri tastera, valjda 96x96 ili 128x128 rezolucije, kao nokije.

OMG, ovo ni Forest Gump ne bi kupio 😀 , kuku lele !

Cwelle je napisao(la):
Zasto bi neko gledao slike na svom misu kada postoji monitor za to??? :trust:
Nece biti ista slika, procitaj opet.
Zato sto bi imao svog "custom" misonju.
Zato sto bi stavio mozda sliku nekog dragog ili bilo sta drugo...
Zato sto izgleda brooka dobro!
Zato sto ce drugi da ti zavide i pricaju drugima: "Jaooo nije to nista, jesam ti pricao sta lik ima?"
Zato sto ljudi koji sve gledaju kroz pare i imaju sve najbolje i kurce se time mogu samo da te mrze jer ovo ne mogu da kupe... To para vredi :smoke:
Ja bih ovo napravio za poklon nekome. Neprocenjivo bi bilo!!! Naravno i sebi 😉

Taj sigurno nece praviti LogiNoki 😛

Dobro, mozes da postavis sliku ali da pratis ceo ekran sa monitora je nemoguce. Previse je mala slika da bi se nesto procitalo. I dalje mi je ovo kicherica. :smash:
BTW, ne volim nokia-e. 😛

Ali moze se napraviti neki plugin za Winamp npr. pa da se na displeju prikazuje ime pesme, vreme ili ekvilajzeri, ili signalizira pristigla posta ili... Mogucnosti ima jaaaako puno, jedino ogranicenje je masta. Sad, sto je neki nemaju pa ne vide upotrebnu vrednost ovako necega je sasvim druga stvar 😛

Platis 100$ za 3 buttona? Pa znas koliko tastatura mozes da uzmes za te pare 😀

Falcon je napisao(la):
Ali moze se napraviti neki plugin za Winamp npr. pa da se na displeju prikazuje ime pesme, vreme ili ekvilajzeri, ili signalizira pristigla posta ili... Mogucnosti ima jaaaako puno, jedino ogranicenje je masta. Sad, sto je neki nemaju pa ne vide upotrebnu vrednost ovako necega je sasvim druga stvar 😛

Slazem se, trebao je da ode malo dalje i da prebaci celu nokiju i da ima Mousephone :d

Falcon je napisao(la):
Onda je bolje da displej stoji negde pored tastature neko na misu. Ko jos gleda misa dok ga koristi??? :trust:

Pa dobro, ne mora uopste da stoji u misu ali dobra je fora, lepo izgleda a i tek glupo je da mi Nokija sluzi da gledam sta mi svira na Winamp-u. Ovako u misu je vec fora.
Jedino je fora sto nema smisla stavljati ekvijazere ili neki video zbog ogranicenja 1FPS ali opet tu moze korisnih i lepih stvari da se uradi

Poslednja izmena:
pnjaf je napisao(la):
Pre bih dao pare za ovo nego za LogiNoki :vomit: , ovo mozda i ima smisla ... mozda.

LogiNoki i nemozes da kupis, unikat je! A da puknem 100$ za 3 displejcica, nisam lud. Pre bih potrosio 100$ na G5 i ekran 6610 i sam budzio isto ovo, nego placao nekome tamo iste pare.

Falcon je napisao(la):
LogiNoki i nemozes da kupis, unikat je!

Sva sreca!

Falcon je napisao(la):
Pre bih potrosio 100$ na G5 i ekran 6610 i sam budzio isto ovo, nego placao nekome tamo iste pare.

I izgledalo bi kako, pa kao Loginoki znaci nikako! 😀

Poslednja izmena:
Ljudi bre, sta se desilo sa originalnoscu medju vama 🙂?
Uostalom, zasto pak mora biti Logi G5, mozete lepo za mnogo manje pare da uzmete A4Tech X7 i na buvljaku bez frke uzeti neki skljkokani Samsung X100, izvaditi mu ekran, koji mislim da je bolji nego ovaj od 6610, dalje vec znate? Meni se svidja, ne znam zasto bi bilo bolje dati 100$ za ovu tastaturicu, nego manje para, i malo ljubavi 🙂d) i napraviti nesto, sto ce svakako imati vecu vrednost.
Btw, kad smo vec ovde, zna li neko kako najbolje mogu da napravim neke duboreze na misu? Jos kad sam ga osvetlio iznutra, ali nikako ne znam cime da isecem oblike na njemu, a da linije budu precizne?

To sto bi pre dao pare za onaj 3 button shit je bilo samo hipoteticki, ne znam nekako mi to sve kich kao i one neonke sto se stavljaju u kucista, ali *** ukusi su razliciti 🙂

Wolfman je napisao(la):
Btw, kad smo vec ovde, zna li neko kako najbolje mogu da napravim neke duboreze na misu? Jos kad sam ga osvetlio iznutra, ali nikako ne znam cime da isecem oblike na njemu, a da linije budu precizne?

Najbolji način je Bijaks-om ili ti dermelom po Američki.
evo i slike:
http://www.benchmark.co.yu/forum/attachment.php?attachmentid=7883&d=1118328374
U woby house ima komplet raznih glava za graviranje (to su one slične čika zubinim). I nebo je granica tvojim idejama. U osnovnom kompletu uz bijaks postoji mislim samo jedna glava za graviranje mada i ona završava posao više nego dobro ali su linije debljine oko 2mm.

Ako cemo po Americki, kaze se DREMEL 😉

Sve je to vrlo zanimljivo i kreativno, ali jedini problem je funckionalnost - a to znachi nema funkcionalnosti dok je lokacija monitora zaklonjena dlanom nashe ruke, a tu dolazi do sukoba sushtine misha i sushtine ekrana.. Mish bi da ga drzimo chvrsto rukom, a ekran bi da se otkrije...
Naravouchenije: suprotnosti se privlache? 😛

Nazad
Vrh Dno