Šta je novo?

LocoCycle

Kuku sta je njima ekskluziva :D Ako nista bar mozes da naucis Spanski jezik :D

To je verovatno najnapljuvanija igra za Xbox One, uz Crimson Dragona. Ne kapiram čemu igranje toga.

verovatno samo i iskljucivo zato sto na tim next gen konzolama, trenutno i vec neko vreme, da ne kazem od kad su izasle, nema sta da se igra...
dakle serviraju bilo sta, jer ljudi su verovatno krenuli dzojped od muke da jedu...

Niđe veze. Ovde ne govorimo o verziji za Xbox, već za PC. Takođe, Lococycle nije igra koja je sada izašla da utoli glad za igrama na konzolama, izašao je kao launch igra za Xbox One, a da ne spominjem koliko je pogrešna ta predstava da se na konzolama proba i igra svaka igra koja se za njih pojavi. Lococycle bio najstrašnije popljuvan od samog starta. Ne znam sajt koji je dao više od 5/10.

To je verovatno najnapljuvanija igra za Xbox One, uz Crimson Dragona. Ne kapiram čemu igranje toga.

Mozda zato sto ne mislimo svi isto?? I zato sto bih propustio MNOGO dobrih igara da sam citao reviewe i kritiku?

Meni je igra pre svega komicna i jako zabavna. U nekim momentima jeste repetativna to je mozda jedino sto zameram.
Prosto kratka (a slatka) razbibriga za opustanje.

Bilo bi ok da probate nesto pre nego napljujete.

Poslednja izmena:
Ne kapiram čemu igranje toga.
177868-helghast_large.jpg
Lice kome se prosto mora verovati kada su Xbox ekskluzive u pitanju.:D

Ja ću igru svakako probati jer deluje baš ludo i igrači je koliko mogu videti hvale, a meni je mišljenje igrača mnogo važnije od ocena!

Niđe veze. Ovde ne govorimo o verziji za Xbox, već za PC. Takođe, Lococycle nije igra koja je sada izašla da utoli glad za igrama na konzolama, izašao je kao launch igra za Xbox One, a da ne spominjem koliko je pogrešna ta predstava da se na konzolama proba i igra svaka igra koja se za njih pojavi. Lococycle bio najstrašnije popljuvan od samog starta. Ne znam sajt koji je dao više od 5/10.

pogresno si me shvatio, i pricam zasto je igra [takva kakva je] izasla za xbone, zato sto na toj platformi, a i na ps4 takodje, ali u manjoj meri, nema sta da se igra...
njima je sto pre potrebna sto veca baza igra, kakve god to igre bile.

Pogledajte prilog 135758
Lice kome se prosto mora verovati kada su Xbox ekskluzive u pitanju.:D

Ja ću igru svakako probati jer deluje baš ludo i igrači je koliko mogu videti hvale, a meni je mišljenje igrača mnogo važnije od ocena!

Čekaj, ti se stvarno određuješ na osnovu avatara (koji sam uzeo jer mi se jako dopada kako su osmišljeni Helgasti i priča vezana za njih, a ne zato što bi to trebalo da predstavlja da sam fan valjda nekakve konzole ili štogod)? Zamisli sada kada bih ja uzeo tvoj avatar koji je koliko vidim Thief, i pričao da nemaš pojma ništa vezano za fps ili rts? :trust:

Elem, ovo nije ekskluziva, igra postoji na nekoliko platformi, i potpuno je nebitno na kojoj se platformi pojavljuje. Ovakve igre su nam mogle biti delimično zabavne pre 10-15 godina, a i tada onima koji su imali veoma malo igračkog staža. Ja više ne prepoznajem ljude koji se igraju, masovno se pika nezavršena beta zvana Battlefield 4, hvali se napucavanje u fps igri u kojoj ne postoji recoil a kamoli fizika kao što je Titanfall, hvale se igre koje su 95% marketing, a o ljudima se prosuđuje na osnovu avatara ili odnosa prema nekoj platformi (nekad bilo igri, pa žanru, danas valja masovni hejt za čitavu platformu). Nekada nije bilo tako...ili se možda samo varam...

Ja ponavljam igra je prezabavna i svako treba prvo da je proba pa neka sam odluci.
Totalno nesto drugacije, sveze i smelo.

Platio bi igru da podrzim ljude koji su radili na njoj, mozda ne 9e ali cim bude na nekom snizenju ovo se kupuje.

Elem, ovo nije ekskluziva, igra postoji na nekoliko platformi, i potpuno je nebitno na kojoj se platformi pojavljuje.

Ne bitno je dal je excluziva ili ne, ako postoji samo na xbone-u, onda jeste excluziva za tu platformu, PC se ionako ne racuna u konzolnom ratu i nebitno je ako nesto i izadje za njega, ta igra je i dalje exkluziva, ako je nema na ostalim konzolama...
i kao sto rekoh, za xbone je veoma bitno da ima bar i ovakve krs igre u ponudi.

Igra je od prekjuce dostupna za PC i Xbox 360.

Kakav *****izam od igre.

Mogu reći da ovo uopšte nije loše! Jedna ludo zabavna mala igra, koja ništa u vezi sebe ozbiljno ne shvata.

Nazad
Vrh Dno