Šta je novo?

Lock Screen

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
Kako namestiti ovakav lock screen?

iphone4forum.png

:wave:

Poslednja izmena:
Ne znam kako se taj zove, ali slican je lockinfo, imash na SiNfuL repo-u krekovanu verziju...

Poslednja izmena:
Izgleda je to samo HTC plugin za LockInfo ali izgleda katastrofa ako nije na iPhone4 tj ako nije high-res displej :(

Zar HTC nije samo plugin za weather ? Ovde ceo lockscreen drugachije izgleda od Lockinfo.

Zar HTC nije samo plugin za weather ? Ovde ceo lockscreen drugachije izgleda od Lockinfo.

Da, plugin sa HTC satom i weather forom. Nisam konkretno taj pronasao ali sam nasao slicne i nisam odusevljen. Trazicu dalje, pa ako neko pronadje pre mene neka javi :)

Cime nisi odusevljen ? Taj HTC sat/weather je prevelik pa zauzima mnogo mesta gde mogu da budu neke bitne informacije, imash "obican" weather plugin za Lockinfo koji prikazuje iste informacije a ima josh i 6 day weather kad se "otvori", ja taj koristim...

Cime nisi odusevljen ? Taj HTC sat/weather je prevelik pa zauzima mnogo mesta gde mogu da budu neke bitne informacije, imash "obican" weather plugin za Lockinfo koji prikazuje iste informacije a ima josh i 6 day weather kad se "otvori", ja taj koristim...

I ja sam koristio taj ali sam pozeleo da pronadjem onaj sa slike ali ga nigde za sada nema. Nisam odusevljen jer ne zauzima dovoljno prostora a ne suprotno. Bilo bi super da je veci.

Pa koja je poenta da je veci, meni je cak nekad mali ekran da sve informacije stanu, shta ce mi onoliki sat i weather :)

A ovaj sa slike jeste mnogo lepshi od Lockinfoa, nisam provalio da postoji promena skinova, moguce da je to neki drugi program totalno, gde si nashao tu fotografiju uopshte ?

Pa koja je poenta da je veci, meni je cak nekad mali ekran da sve informacije stanu, shta ce mi onoliki sat i weather :)

A ovaj sa slike jeste mnogo lepshi od Lockinfoa, nisam provalio da postoji promena skinova, moguce da je to neki drugi program totalno, gde si nashao tu fotografiju uopshte ?

Poenta je cisto estetske prirode i nista vise.

Ne znam da li je drugi program u pitanju, a sliku sam nasao na iPhone4forumu-u.

:wave:

E bre estetske prirode, pa meni je ovaj Weather sa tvoje fotke lepshi nego HTC koji zauzima pola ekrana :d A valjda je bitnije shta je preglednije i upotrebljivije :)

Nego, naleteh malopre na josh jednu foru za lockscreen, mozda je cak i bolja od Lockinfo, mada ne radi istu stvar, http://www.youtube.com/watch?v=tOj7dHHLhVk.

Poslednja izmena:
I meni je lepši ali ne mogu da ga pronađem. Sada ću na tom forumu da postavim pitanje pa da vidim da li će neko odgovoriti :)

Radi kod mene na 3G iOS 3.1.2

Lepo izgleda. Ima glupavi razmak između stavki (missed calls, calendar, email, text messages, facebook, stock). Svaki put radi refresh kada se radi klikne home ili power dugme iz Standby stanja što se meni sviđa (traje to malo ali verujem da na 3GS ili 4 je to daleko bolje). Može da se namesti da rotira weather widget na koliko želiš ili ako ne želiš rotate, možeš klikom na weather da vidiš druge gradove. Plus čini mi se da mi mob radi malo bolje sada što i benchmark pokazuje :)

Toliko za sada. Ostaviću ga par dana pa ćemo videti da li je dobar koliko i LockInfo.

Vrh Dno