Šta je novo?

Lock Resolution ?

Rekao bih da to ne mozes da uradis, ali zato mozes da instaliras aplikaciju za pamcenje desktop layout-a odnosno polozaja ikona na desktop-u, pa kad ti igra sve poremeti, da vratis sve sa jednim klikom...

Ja licno koristim DIManager 6...

Ja bih preporucio Ati Tray tools(ako koristis ati, naravno 🙂 ),program je 1.5mb, brzo se instalira, i skoro ne neprimetan, tj ne uzima mnogo sistemskih resursa.I sa dva klika mozes da sacuvas i restorujes pozicije ikonica.
Pozdrav!

Ne može. Igru koja je pisana da radi samo u 640x480 ne možeš naterati da radi u 1024x768.

Ne može. Igru koja je pisana da radi samo u 640x480 ne možeš naterati da radi u 1024x768.

Igleda da se nismo razumeli. Kad iskljucis neku igru npr "gta vice city" koja je radila na 640x480 ona mi ostavi takvu rezoluciju na desktopu. tj. promeni mi sa mojih 1024x768 na 640x480.Kako to da sprecim.

Pozdrav

To ne bi trebalo da se desava. Jesi li probao neke druge drajvere za graficku?

Ako koristis LCD monitor onda mozes promeniti nacin prikaza ostalih rezolucija (manjih od prirodne) na Centered, tako da kad ti neka igra izbaci sliku, nece menjati rezoluciju monitora nego ce igra biti prikazana u svojoj rezoluciji u centru ekrana, okolo ce biti crno.

Ocito je problem u tom nasilnom gasenju. Vidi ima li kod tog programa kakva opcija vezana za rezoluciju.

Nazad
Vrh Dno