Šta je novo?

Load time site na Eunet-u

• Začetnik teme Začetnik teme cifra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

cifra

Slavan
Učlanjen(a)
30.11.2005
Poena
319
Imam problem sa dva site koja su hostovana na Eunetu pa me interesuje dali je do mene problem ili njihov server nesto jako zj.......

Kod:
#	 Domain name	              Size	         Load Time	Average Speed per KB

1	www.grejanje-abraham.com	35.94 KB	27.83 seconds	0.77 seconds

2	www.nicrotehna.co.rs	         41.59 KB	 16.25 seconds 0.39 seconds

hosting je biznis paket i oba domena imaju zaseban uplaceni paket a kvalitet hostinga je kako oni navode 2 servera

hmm gde su kad na domenu grejanje desava se da mi ucita stranu gde samo ispise image blank polje i to je to onda ide F5 i cekam opet nekih 20sec da bi se pojavila strana
nicro domen radi super zasada tj rang na googlu je super ali se bojim da ce da opadne postoje vec par kljucnih reci sa kojim je medju prvih deset na pretrazi ali bojim se da ce to da se promeni dok na grejanju taman sam se posle 4 meseca SEO pomerio na 4 stranu medjutim sada sam pao skro toliko strana
interesuje me koje od evropskih hosting kuca koristite ili imate neku preopruku za brzi odziv i dopbru podrsu pogotovu za joomlu i da je dobar CP preko kog mogu da odradim sve potrebne radnje...
hvala

Sto se tice Euneta, imam slicno iskustvo sa njima. Trenutno jedan sajt koji sam odradio se hostuje tamo.

Grozan hosting svakako.

Ja sa ovim tipom imam dobro iskustvo

http://www.istanco.com/

Nazad
Vrh Dno