Šta je novo?

LN2 Run No.3

• Začetnik teme Začetnik teme staxm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

staxm

Čuven
Učlanjen(a)
15.09.2003
Poena
619
Standardna ekipa: nikolas61/staxm/Dekara/Misko a pomogao je i animaN 😉

Setup:
Abit QuadGT C2
E6700 L628B147 - 1.9v
pot #1.02
2x1Gb CellShock DDR800 thanks to animaN 😉
Silverstone 560W + Izi

skinut fabriki heatpipe kuler i stavljen home made kuleri i za naponsku i za NB byMisko

NB je hladjen DI

Spi1m=9.265s @ 5480MHz

Spi32m=9m29.640s @5400MHz

kasnije cemo postaviti slike sa sesije 🙂

:wave:

Poslednja izmena:
Malo slika 😀 .

Prilozi

• IMG_0077.webp
    IMG_0077.webp
    101.5 KB · Pregleda: 134
  • IMG_0078.webp
    IMG_0078.webp
    95.9 KB · Pregleda: 125
  • IMG_0081.webp
    IMG_0081.webp
    74 KB · Pregleda: 121
znaci dokazano je da je ploca vrh a cpu kolko ploca da toliko ide a bogami misko barata sa strugom i ostalim stvarima nema sta
jer ste stigli onaj spi 32m sto smo jurili kad sa ja bio
ovo je bilo samo da se ostali ne opuste i da se dokaze ko je No1

u ostalom svaka cast 🙂 :type:

Poslednja izmena:
lepo lepo Abit Quad razbija da li ste probali max fsb ploce na manjem multiplikatoru ?

jer ste stigli onaj spi 32m sto smo jurili kad sa ja bio

Ovo je 3ci rezultat u 32M svih vremena, ispred nas je OPB na nf680i i SOT na 975x, na 965 mi drzimo prvo mesto, posle ide k|ngp|n i tako redom nizu se 😀 :smoke: (naravno sve u 6800 tj. najjacoj kategoriji, u 6700 tj. nasa kategorija po procu nemamo ama bas nikakvu konkurenciju)

Poslednja izmena:
pa to nesecam se koga smo jurili onaj put
jer OPB ustvari victor wang znaci ako onaj drugi kokosov x6800 dobar svima ostalim mogu da pozelim good night and good luck :-devil-: :d 😀

ili ti svima na xs e deco moja

Dobro velish 😉
Shteta shto ne probasmo Quad...

Da stvarno steta za quad-a, ma penzija nikako nije za ovaj proc, jer win moze da se tvikuje da rez ode dole jos 10sec :smoke: taman za drugo mesto a za OPB-a se prica da je faker tako da :d.

Svaka čast na uloženom trudu i postignutim rezultatima po ko zna koji put (*** osecam se ko papagaj, po ko zna koji put ovo pišem, al drago mije da je tako).

P.S. Ljudi potrošićete nam sav tečni azot, šta će Srbija bez njega :d

Svaka čast na uloženom trudu i postignutim rezultatima po ko zna koji put (*** osecam se ko papagaj, po ko zna koji put ovo pišem, al drago mije da je tako).

P.S. Ljudi potrošićete nam sav tečni azot, šta će Srbija bez njega :d

Hvala na cestitkama 😉 :smash: , a za azot se ne brini, izvor je neogranicen a i imamo nekoliko alternativa 😀 .

Svaka cast momci samo tako nastavite pa zna se ko su najboli OC-eri:smash:

Nego, svidja mi se onaj 'ladnjak za napajanje. Da li je to rucno pravljen? Kolika je FSB razlika izmedju vazduha i ovako hladjenog NB.

najbitnija stvar u svemu ovome je da smo skinuli fabricki kuler koji je sprecavao da stavimo neko bolje hladjenje na NB,kao sto je ovaj kuler napravljen od nekog pasivca,sa malo neke plastike i izolirke byMisko....ovaj za naponsku sam izmerio dimenzije,poneo kod miska moj box kuler od athlona,otisli kod strugara,ovaj nije mogao tada,ostavim ja tamo sve,a misko uzme sam i uz malu pomoc tog strugara i zavrsi sve sam...svaka cast cheers ...a razlika,pa sta znam ja sam vrteo spi32m 515x7 pri tom sto je TT ExtremeSpirit2 stajao na NB ,pretpostavljam da moze spi1m da se izvrti na 520-525FSB,a ovako sa DI na NB je vrteo na 548,a i uspeo je da izvti i 8 lupova na 550 i pukao,mozda je tu vec i sama granica CPU,a 550 na 1066strapu je vec ihaha 😀

najbitnija stvar u svemu ovome je da smo skinuli fabricki kuler koji je sprecavao da stavimo neko bolje hladjenje na NB,kao sto je ovaj kuler napravljen od nekog pasivca,sa malo neke plastike i izolirke byMisko....ovaj za naponsku sam izmerio dimenzije,poneo kod miska moj box kuler od athlona,otisli kod strugara,ovaj nije mogao tada,ostavim ja tamo sve,a misko uzme sam i uz malu pomoc tog strugara i zavrsi sve sam...svaka cast cheers ...a razlika,pa sta znam ja sam vrteo spi32m 515x7 pri tom sto je TT ExtremeSpirit2 stajao na NB ,pretpostavljam da moze spi1m da se izvrti na 520-525FSB,a ovako sa DI na NB je vrteo na 548,a i uspeo je da izvti i 8 lupova na 550 i pukao,mozda je tu vec i sama granica CPU,a 550 na 1066strapu je vec ihaha 😀

drugar Monte 530 SP32M stabilno na svom QuadGT'u na obicnom ladjenju no uskoro vise kad bude kontejner gotov 🙂

Poslednja izmena:
drugar Monte 530 SP32M stabilno na svom QuadGT'u na obicnom ladjenju no uskoro vise kad bude kontejner gotov 🙂

sa kojim mnoziocem...ja sam sa ovim 514x7 trazio najbolje vreme na 3600MHz 😀
nisam do sad jurio na vazduhu max fsb sa 6 mnoziocem kako za 1m tako i za 32m
ti da imas bolje vreme na spi32m od mene na 3600Mhz,ti bi ga vec objavio 🙂
ili cak onaj na 4Mhz 😉
naravno pricamo sve o vazdusnom hladjenju 🙂
moze i vodeno

Poslednja izmena:
sa kojim mnoziocem...ja sam sa ovim 514x7 trazio najbolje vreme na 3600MHz 😀
nisam do sad jurio na vazduhu max fsb sa 6 mnoziocem kako za 1m tako i za 32m
ti da imas bolje vreme na spi32m od mene na 3600Mhz,ti bi ga vec objavio 🙂
ili cak onaj na 4Mhz 😉
naravno pricamo sve o vazdusnom hladjenju 🙂
moze i vodeno

nema gotovo nikakve razlike kod max fsb izmedju 6 i 7 cak kod mene 7 bolje radi.
Za bolje vreme u spi32m na 3.6 ces morati koji dan da se strpis da mi stigne memorija koju sam narucio za predstojecu LN2 sesiju. posto tvoje beta timinge na ovim value-ram modulima 😀 nema sanse da ubodem 😉

nema gotovo nikakve razlike kod max fsb izmedju 6 i 7 cak kod mene 7 bolje radi.
Za bolje vreme u spi32m na 3.6 ces morati koji dan da se strpis da mi stigne memorija koju sam narucio za predstojecu LN2 sesiju. posto tvoje beta timinge na ovim value-ram modulima 😀 nema sanse da ubodem 😉

Cek bre monte sto prodade cellshocke ubijaju kolko dobro rade?

a nisam znao da ste bas tako profi.
svaka cast
e kad bi ja mogao malo sa vama da se druzim i naucim nesto

i ja sam isto drugi razred ETS ali sam vec isao da mi ovaj tim profesionalaca daje casove
verovatno su uvideli talenat :d 😛

izvinjavam se moderatorima za off topic

Poslednja izmena:
Svaka cast, odlicno napredujete, svaki put sve bolje i bolje. Nego sta kazeta na to da "otmete" Kokosu x6800, pa da mu ga za 2-3 dana vratite?

Nazad
Vrh Dno