Šta je novo?

LJudi treba mi pomoc!!!kako mogu da menjam IP adresu a imam SBB net?????

krastavac

Slavan
Učlanjen(a)
04.11.2008
Poena
304
Treba mi neki program ili bilo sta kako mogu da promenim IP!!Rekli su mi da je preko SBB-a to nemoguce ali mi mnogo teba tako da hvala unapred ako mi neko odgovori!!!

Treba mi neki program ili bilo sta kako mogu da promenim IP!!Rekli su mi da je preko SBB-a to nemoguce ali mi mnogo teba tako da hvala unapred ako mi neko odgovori!!!

A zasto bi ti to radio ? Ako je vezano za torente , predji na lokalne, ako je vezano za ban sa istih -> nece pomoci.

Nikakav
ZNam i ja ljude koji su skakali sa zgrade sa padobranom ....

Bas zato i pitam. Ovaj gore postupak je ekvivalentan tome da ste u komp ubacili drugu mreznu karticu i na nju nakacili modem. Niti SBB moze to da vam zabrani, niti resetovanje modema moze dovesti do problema sa istim ako je on ispravan.

Slobodno mozes da menjas mac adresu mrezne kartice koliko kod puta ti to treba bez ikakvih posledica i uvek posle toga ces dobiti novu ip adresu.
I posle svake promene moras da restartujes modem posto prihvata samo 1 nic adresu

Slobodno mozes da menjas mac adresu mrezne kartice koliko kod puta ti to treba bez ikakvih posledica i uvek posle toga ces dobiti novu ip adresu.
I posle svake promene moras da restartujes modem posto prihvata samo 1 nic adresu

e sad jel mozes da mi objasnis kako da menjam rucno mac bez ovog sto sam skinuo preko rapid share-a posto mi nesto bas ne ide od ruke?

Cisto da se pohvalim da sam ja autor tog programceta za menjanje IP adrese kod SBB-a (zapravo skripte koja poziva odredjene alatke koje su pravili njihovi respektivni autori), sada sam skoro napravio slicnu stvar i za menjanje na US Robotics ruteru takodjer na jedan klik :p

Sasvim je bezbedno menjati i niko ti nece praviti problem, barem meni nisu vec godinu dana od kako sam napisao tu skripticu gore.

Nazad
Vrh Dno