Šta je novo?

Ljudi pomozite ...

Prvo je bolje i nesto lepse, a i razlika u ceni je mala. Sto se mene tice ja bih njega kad bih uzimao... Na tebi je sve, koje ti se vise svidja.

@ Delija:
Postavljanje direktnih linkova ka radnjama nije dozvoljeno, pa to ubuduce izbegavaj.

690 je bolje kuciste, svakako uzmi njega ako mozes, ali znaj da moze da se nadje za ~1000 din manje.

Takodje mi bode oci kombinacija geforce 8800gtx i Blueberry napajanje od 500W.:wall: Sutni Blueberry PSU u kantu:smash: i kupi sebi neko brendirano napajanje od 500W i vrednosti 50 eura (samo napajanje).

hvala vam ljudi , izvinjavam se zbog direktnih linkova , nece se ponoviti ...

koje mi napajanje preporucujete za moju konfu ???

Uh, 8800GTX na Borovnici od 500W, kako to nisam video. :smackbum:

Odvoji ~6200 din i uzmi Corsair VX450, jeste malo skuplje, ali je vrlo kvalitetno i ima garanciju od 5 godina.

Dosta je pametnije da uzmes ovaj Corsair nego da kupujes kuciste...:S: Ovo nikako ne ide, 8800gtx je veliki potrosac, ne znam kako ti i dalje radi napajanje, stvarno je preslabo...

A znaci ipak jeste? Mislio sam da se to uklapa u ovo pravilo:

Pozivanje na domaće firme van "Market" dela foruma se smatra reklamom, a reklama se na Benchu plaća. "Šta da kupim" podforumi treba da odgovore na pitanje "šta da kupim?", a ne "gde i kod koga da kupim?".

Izvinjavam se, moja greska, da znam za ubuduce.

Poslednja izmena:
Ako ne mozes da nadjes Corsair moze i OCZ StelthXtream 500W za oko 6000 RSD.

CM690 bez diskusije.
A kao što su ti već predložili promeni napajanje. Samo nema potrebe da uzimaš niti Corsair niti OCZ.
Sličnu konfiguraciju kao moju, sledeće napajanje gura bez ikakvih problema: LC power 600W za nekih 40-45€ može da se nadje.

Naravno, poslednja reč je svakako tvoja... tvoje su pare. :)

CM690 bez diskusije.
A kao što su ti već predložili promeni napajanje. Samo nema potrebe da uzimaš niti Corsair niti OCZ.
Sličnu konfiguraciju kao moju, sledeće napajanje gura bez ikakvih problema: LC power 600W za nekih 40-45€ može da se nadje.

Naravno, poslednja reč je svakako tvoja... tvoje su pare. :)

Kasnis 20 dana.:p

Vrh Dno