Šta je novo?

Ljudi pomagajte!!!

jorgovan

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2002
Poena
805
Napokon imam malo slobodnog vremena, ali sam totalno bez inspiracije sta da igram, pa ajde dajte neki predlog. Igra moze da bude najnovija ali i sto godina stara. Najvise mi se igra neka strategija sa dosta razgradjivanja, pa ako nekom nesto pada na pamet neka pise.

Ako bas hoces razgradjivanje uzmi Perimeter........
Ako hoces akciju bez gradjenja baze uzmi GC2 ili Soldiers Heroes of World War II

Bolje uzmi neki lepi a ne mnogo zapetljani RPG, kao sto je NWN ili KotOR. Lepse ces se provesti nego uz strategije.

Svasta...otkud ti znas Voodoo uz sta ce se on lepse provesti ?!!?? :) Pogotovo sto covek u drugoj recenici kaze da mu se igra strategija !

Moje preporuke - Ground Control 2, Lords Of Everquest, The Suffering, Warlords BattleCry 3 !

OptiPlex je napisao(la):
Svasta...otkud ti znas Voodoo uz sta ce se on lepse provesti ?!!?? :) Pogotovo sto covek u drugoj recenici kaze da mu se igra strategija

Mozda on voli RPG-ove, a ne zna da ih voli :)
Tako sam i ja mislio da je NWN njesra pa sam posle ljubio diskove :d u znak iskupljenja.

EDIT: E da, sa moje strane preporuka na nikad-dosadni-uvek-aktuelni Starcraft i Age of Empires II, mojih omiljenih igara '99-'00.

Poslednja izmena:
A mozda si ti u zadnjih 6 meseci igrao jedino NWN i KOTOR pa ih zato preporucujes :d :)

P.S. ako covek zaista voli pravo razgradjivanje a posto kaze da mu je svejedno koliko je igra stara neka proba moju RTS miljenicu - Total Annihilation, ili mozda nesto savremeniji Total Annihilation: Kingdoms. (cisto da ne bude zabune, igre nisu direktni nastavci)

Ja ne znam kako ti sve postizhesh... :d

PS. TA i TA: Kingdoms nemaju veze sa drugim, a ja savetujem da Kingdomse iskusno zaobidje.

damirbaj je napisao(la):
Ako bas hoces razgradjivanje uzmi Perimeter........
Ako hoces akciju bez gradjenja baze uzmi GC2 ili Soldiers Heroes of World War II

Perimetar sam igrao i odlican je ali trenutno mi se ne igra, GC2 je dobar, ali mi se ne takticira a i nema razgradnju. Vise mi se igra neka miroljubiva igra. Uzeo sam da igram neki Circus Tycoon ali je lose odradjen.

KOTOR me sigurno nece opustiti, NWN isto, igra mi se nesto u fazonu Fallout 2 ili Tactica.
Suffering je horor, a mozete li mi vise reci o Lords of Everquest, Warlords BattleCry 3.
Nego ima li neka igra kao sto su ANNO, Age of Wonders.
Kakav je Total Annihilation? Na kom principu.

Heh ja upravo ovih dana igram fallout 2.........

Poslednja izmena:
Ako hoces da oslepis uzmi igraj wcb3... mene isto interesuje vredi li ista taj loe !

Testiraj i Rise of nations. Nije bas nesto miroljubiva al ne smara mnogo.

Rise of nations sam obrnuo oba.
A za fallout 2 me prosla volja kad sam video da ga onaj obrce za 15ak min.

Miloshe, koliko ja znam, ti imash eon, i imash sve zivo shto se pojavljuje, a pitash one koji ga nemaju shta da igrash ? :D

E, pa shto ne igrash Transport Tycoon?
Igra je stara do jaja (ali jos uvek dobro izgleda), a nije ni velika...
Uglavnom, zarazna je like hell...

Age of mythology+Titans EP,apsolutni favorit
Sto se tice Rise of nations-da li neko ima patch da bi igra bila zanimljiva? :D
Ali ozbiljno,igra je toliko laka,da je to prosto neverovatno...

driver je napisao(la):
Miloshe, koliko ja znam, ti imash eon, i imash sve zivo shto se pojavljuje, a pitash one koji ga nemaju shta da igrash ? :D

Pa u tome i jeste problem, sto imam previse toga. Da nemam nista znao bi sta cu.

Instaliram AoM pa cu verovatno uzeti njega.

OptiPlex je napisao(la):
A mozda si ti u zadnjih 6 meseci igrao jedino NWN i KOTOR pa ih zato preporucujes :d :)

P.S. ako covek zaista voli pravo razgradjivanje a posto kaze da mu je svejedno koliko je igra stara neka proba moju RTS miljenicu - Total Annihilation, ili mozda nesto savremeniji Total Annihilation: Kingdoms. (cisto da ne bude zabune, igre nisu direktni nastavci)

Svaka cast za Total Annihilation. To je poslednja RTS koju sam seo da igram. Odlicna igra, steta sto nije zazivela ovde vise. Zadnjih par godina uopste ne stizem da igram i ispao sam iz stosa sta sve postoji.

Vrh Dno