Šta je novo?

Ljudi pomagajte poludecu :)))

• Začetnik teme Začetnik teme Dimke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dimke

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2002
Poena
649
Ne znam da li je ovo pitanje za ovu sobu al ajde da probam, problem je sledeci kada pustim divx Bad Company i jos neke novije uopste nemam zvuka a imam sve ali sve instalirano od codeca, dok kod druga zvuk sljaka bez problema a on ima sve isto instalirano kao i ja...

Anubis je napisao(la):
Ne znam da li je ovo pitanje za ovu sobu al ajde da probam, problem je sledeci kada pustim divx Bad Company

Izvinjavam se na nepoznavanju materije, a jel ima taj divx neke veze sa rock grupom Bad Company ili ne ?

pogledaj sta ce ti ovaj programcic reci - koji kodek se koristi i da li ga iams instaliranog u sistemu

Re: Re: Ljudi pomagajte poludecu 🙂))

gozilla je napisao(la):
Izvinjavam se na nepoznavanju materije, a jel ima taj divx neke veze sa rock grupom Bad Company ili ne ?

Nema nikave veze sa grupom Bad Company. Anyway, film je toliko los, da su unistili ime Bad Company 🙁

Ajd...

Re: Re: Re: Ljudi pomagajte poludecu 🙂))

Cineman je napisao(la):
Nema nikave veze sa grupom Bad Company. Anyway, film je toliko los, da su unistili ime Bad Company 🙁

Ajd...

Ih, a ja se taman ponadao!

Znam, i ja kada sam čuo za ime filma prvo sam pomislio da je možda film posvećen njima, kad ono. Šitina od filma 🙁

Pozdrav, Cineman

Cinemane sto si tako lood film je bas dobar ajde majke ti sta u njemu ne valja da cujem tvoje strucno misljenje

Dkee pise da mi fali ac3 codec??? i nasao sam ga i skino ali nema nikakvog poboljsanja ja i dalje nemam zvuk zvucna mi je CMI onaj integrisani na CT 7aja2 ajde govorite sta radim ovo jako iritira ustanovio sam sta mi fali ali gde to da nadjem

Anubis je napisao(la):
Cinemane sto si tako lood film je bas dobar ajde majke ti sta u njemu ne valja da cujem tvoje strucno misljenje

Pa pazi, Džoel Šumaher je totalno uprskao film. On je prvo misleći da će film imati OK prođu ako donese Hanibala u film, tj. Entoni Hopkinsa, a tu se zeznu ko ništa. Kris Rok, koga mi viđe znamo po komedijama, nego po akcijama, njegova uloga je nikakva. No, pazi, sada bih mogao da ti pričam do sitnih crevca o filmu. No, postalo bi više filmsko, i ovak je već postalo SPAM. Tako da, po meni film je uobičajena limunadica....

Pozdrav, Cineman

ac3 audio kodek imas u nimo kodek pack-u - a taj nimo ume da pravi probleme!! 🙁

Hvala svima resio sam problem sa tim Nimom ili kako vec samo me jedna stvar kopka koji ***** je nasao da kompresuje zvuk za dolby umestop u stari dobri mp3 kada je sve radilo ko podmazano, jos nesto sa kojim programom mogu da odvojim zvuk od slike u divx i da onda zvuk prebacim u mp3 ili nesto drugo???

Nazad
Vrh Dno