Šta je novo?

Ljudi Pomagajte!!! HITNO!!!

Mithrandir

Čuven
Učlanjen(a)
29.12.2003
Poena
609
Moj buraz je odneo komp na servis u eurolink, a on je pukao u medjuvremenu.
Da li bi neko mogao da mi da neki broj telefona ili tako nesto, da ja nekako dodjem do tog kompa?

Moj buraz je odneo komp na servis u eurolink, a on je pukao u medjuvremenu.
Da li bi neko mogao da mi da neki broj telefona ili tako nesto, da ja nekako dodjem do tog kompa?

Obavestavamo Vas da je u toku selidba Magacinske i Servisne sluzbe na novu lokaciju:

Vodovodska 158, 11147 Beograd (Zarkovo)
Telefon: 011/2397-388 i 2397-389

Od 5. Februara servis i magacin zvanicno pocinje sa radom na novoj lokaciji.

Molimo Vas da sve eventualne reklamacije donosite u servis kako bi smo sto efikasnije resavali problem.

Senjak
U Kozjackoj ulici ce raditi samo maloprodaja i veleprodaja. Reklamacije necemo primati u Kozjackoj ulici. Kako bi izbegli eventualne probleme, proverite pre dolaska adresu servisa.

Stojimo Vam na raspolaganju za dalje kontakte i informacije mailom ili na nase brojeve telefona.

Pozdrav,
Eurolink Team

Za više informacija o Eurolinku posetite www.eurolink.co.yu.

Obavestavamo Vas da je u toku selidba Magacinske i Servisne sluzbe na novu lokaciju:

Vodovodska 158, 11147 Beograd (Zarkovo)
Telefon: 011/2397-388 i 2397-389

Od 5. Februara servis i magacin zvanicno pocinje sa radom na novoj lokaciji.

Molimo Vas da sve eventualne reklamacije donosite u servis kako bi smo sto efikasnije resavali problem.

Senjak
U Kozjackoj ulici ce raditi samo maloprodaja i veleprodaja. Reklamacije necemo primati u Kozjackoj ulici. Kako bi izbegli eventualne probleme, proverite pre dolaska adresu servisa.

Stojimo Vam na raspolaganju za dalje kontakte i informacije mailom ili na nase brojeve telefona.

Pozdrav,
Eurolink Team

Za više informacija o Eurolinku posetite www.eurolink.co.yu.

@ ledeni - druze, ocigledno nisi u toku EL vise ne postoji.

@ mithrandir
druze 065-3699078 okreni i uzmi racunar

Poslednja izmena:
Swimmer-u , meni je video kartica ostala u Eurolink-u .

Zvao sam ih u sredu rekli su da su porucili novu da cu je dobiti za dan-dva , ali od petka ne mogu da ih dobijem .

Zvao sam ovaj mobilni ali se niko ne javlja . Jel je ovaj mobilni jos u opciji za preuzimanje stvari iz servisa ?

UPDATE - Uspeo sam da dobijem mobilni , zena mi je rekla da ce se servis otvoriti danas ili sutra .

Poslednja izmena:
Swimmer-u , meni je video kartica ostala u Eurolink-u .

Zvao sam ih u sredu rekli su da su porucili novu da cu je dobiti za dan-dva , ali od petka ne mogu da ih dobijem .

Zvao sam ovaj mobilni ali se niko ne javlja . Jel je ovaj mobilni jos u opciji za preuzimanje stvari iz servisa ?

UPDATE - Uspeo sam da dobijem mobilni , zena mi je rekla da ce se servis otvoriti danas ili sutra .

da to je broj. danas su neki zavrsili reklamacije. ali koliko sam cuo, ne javljaju se svim tj samo na poznate brojeve :S:

I meni je isto kartica ostala u servisu. Zvao sam taj broj i niko mi se ne javlja. Sta da radim?

strpite se malo, mislim da bi do sutra trebalo sve da bude reseno

Znaci sutra da zovem servis u Vodovodskoj?

Не јавља се нико на тај мобилни. Постоји ли неки други контакт телефон?

Poslednja izmena:
Kolio ja znam ne postoji. Ako neko zna voleo bih da podeli sa nama.

Swimmeru јави сеее 🙂. Одакле ти тај телефон и ко би на њега требао да се јави?

Ja sam pre par dana zvao taj broj javila mi se neka devojka i rekla da nezna kada ce se otvoriti servis i da zna isto koliko i ja.

Swimmeru јави сеее 🙂. Одакле ти тај телефон и ко би на њега требао да се јави?
Vlasnik telefona, koji ste dobili, apsolutno nema nikakve informacije više, od onoga što možete videti ovde. Tako da, verujte mi, nemojte se truditi za džabe i zvati zbog informacija koje ne možete dobiti 🙁.

Власница телефона ми је рекла да јој пошаљем податке у вези рекламације па ће пробати да нађе у сервису или где већ.

Nazad
Vrh Dno