Šta je novo?

Ljudi pa sta da ja radim

radec

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2004
Poena
619
--------------------------------------------------------------------------------

Ljudi pa sta da ja radim??
barton2500+,abit nf7-s,titan11+,dve8-ce uduv-izduv,chiftec 420w sa 2 culera ,itd
magis.200mhz
multi.10.5
cpu1.65v po difoltu
titan na 3800 obrtaja - 53stepena
na 4800 obrtaja - 49stepena
meni je to mnogo , a vama ??, kao da oladim Bartona :mad: :mad:
HVALA

Daj ne opterecujuj se previse. Mani se corava posla i zaboravi na to. Sve je to normalno.
Ako si bas pacenik kad su u pitanju par pisljivih stepeni, pogledaj temu u Maticnim plocama gde se vodi diskusija o tome koji je cooler najbolji upravo za Bartona.
Ajd...

ma brate ovo nije nista strasno samo me zbunjuje odakle tolika temperatura ako nisi dizao napon procu. preporucujem ti spire fb123 mozes da ga montiras tacno kod proca (pomocu lima koji ide uz njega a stavlja se tamo gde se srafe agp i pci kartice). to je po meni veoma jeftino i dobro resenje. poz :)

Poslednja izmena:
koliko ja znam to nije spire fb123 nego zalman fb123, nego kada si vec pomenuo je znas gde ima da se nabavi neko ga je trazio ovih dana na benchu ...

kjgkreek je napisao(la):
koliko ja znam to nije spire fb123 nego zalman fb123, nego kada si vec pomenuo je znas gde ima da se nabavi neko ga je trazio ovih dana na benchu ...
Pridruzujem se - gde da ga kupim u Beogradu
pozdrav :S:

radec, kupi recimo Speeze Raptorcool i resices se "problema", a dobices i necujan cooler( koji se inace vrti na ~2300 o/min)
Cena ~9e

PRvo sam i imao Reptora ali je ovaj hladio na 60stepeni

ista kombinacija ploche i procesora, speeze raptorcool, priblizhno iste temperature kao kod radeca, ali u noname kucishtu bez dodatnih ventilatora.. ne sekiram se.. :)

radec je napisao(la):
Pridruzujem se - gde da ga kupim u Beogradu
pozdrav :S:
Bilo je do skoro u SEND Computers, ali ne znam da li imaju jos uvek...

BTW Mikica je obecao da ce nabaviti nesto od Zalman-ovog programa, pa ako ne nadjes nigde kontaktiraj ga da ti to nabavi...

da izvini zalman ... nije spire ... pre je bio u desku sada nemam pojma ... pogledacu gde je ...

Crni je napisao(la):
BTW Mikica je obecao da ce nabaviti nesto od Zalman-ovog programa, pa ako ne nadjes nigde kontaktiraj ga da ti to nabavi...
Cekaj da kod Mikice najzad u ponudi bude onaj Hardcano 12, koji je najavio da je stigao jos pre metar i po dana :smack: ... pa cemo da vidimo onda za Zalman-e.

CAR je napisao(la):
Cekaj da kod Mikice najzad u ponudi bude onaj Hardcano 12, koji je najavio da je stigao jos pre metar i po dana :smack: ... pa cemo da vidimo onda za Zalman-e.
Pa ja lepo rekoh da je to solucija ako ne nadje nigde :eyebrows:

vau kakav cooler. nego koliko to cudo kosta. ja ti kazem da je mnogo jednostavnije ovo cudo (zalman) i dosta je dobro. kosta oko 550-600 din! ne znam ... odluci sam ... mada mi ovo thermaltake-ovo cudo izgleda bolje. poZ :)

Vrh Dno